Voedingscoach

2021-div_DSC1170
2021

Voedingscoach Trijnie Hilvering aan de W.H. Bosgrastraat 38

In 2018 is ze begonnen met haar eigen voedingspraktijk, waar ze mensen begeleid, ondersteun en motiveer tot een gezonde leefstijl.
Ze is werkzaam als wijkverpleegkundige en daarnaast opgeleid tot orthomoleculair voedingscoach, 3Care specialist en Alka-coach.

Trijnie Hilvering is al 40 jaar werkzaam in de gezondheidszorg, waarvan de laatste jaren als verpleegkundige in de thuiszorg.
Ze kwam in aanraking met het 3Care-gezondheidsconcept en ontdekte dat er in de gezondheidszorg veel winst te bereiken is als mensen weten wat ze er zelf aan kunnen doen. Ze heeft daarom de opleiding tot 3Care-specialist gedaan om meer mensen te kunnen helpen eerst zichzelf te helpen en daarmee een beter zelfherstellend vermogen op te bouwen. Het 3Care-gezondheidsconcept is ontwikkeld door twee zussen,
Coby Bouwkamp-Ten Kate en Alda Dekker-Ten Kate.
Beiden orthomoleculair therapeut en gespecialiseerd in voedingsgeneeskunde.

Hilvering: “Zij weten uit jarenlange ervaring dat veel gezondheidsklachten kunnen worden gerelateerd aan voeding en leefstijl.
Tekorten aanvullen, de darmen herstellen en afvalstoffen uit overtollig buikvet afvoeren een wereld van verschil kan maken voor degezondheid van de mens.”

3Care Cell Protection is gebaseerd is op wetenschappelijke kennis en de gezondheid van lichaamscellen staan daarbij centraal. Daarom wordt bij iedere cliënt gestart met metingen op weefselniveau van onder andere essentiële voedingstoffen, vochtgehalte, opname van vetzuren, verzuring, darmfunctie en cholesterolverhouding.
Dit gebeurt met behulp van een goede intake en duidelijke meetapparatuur waarin de huidige stand van zaken wordt vastgesteld.

Facebook : https://www.facebook.com/Trijnie-Hilvering-Voedingscoach-Oude-Pekela-721680404871236/

Website “3Care” : https://3care.eu/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *