Elzenhoeve


022a2_DSC1224
2021
022b2_DSC1225
2021
022c2_DSC1305
2021
2014-div22
2014

Boerderij “Elzenhoeve” aan de Hendrik Westerstraat 34

Een gebeurtenis – Zanger Albert Gras uit Oude Pekela ziet Abraham.
link : http://www.prachtigpekela.nl/nieuws/8892

Papa di Grazzi – Showband met full entertainment
Zanger Albert Gras is niet meer weg te denken in het feestcircuit.
Deze Godfather of Party was n.l. eerst oprichter, zanger en bedenker van Melrose en tevens de zanger en tekstschrijver van de hitsingel ,,O” waarmee hij nog steeds door de tenten dendert.

Na bijna 25 jaar ,,Melrose” kwam er echter een geschil tussen de band en Albert over de te varen koers voor de toekomst en formeerde Albert de pretband ,,Papa di Grazzi”
Om de vraag naar bepaalde liedjes nog meer te kunnen beantwoorden is de band in 2007 uitgebreid met zangeres Joanne Beumer. Joanne heeft in diverse bands ervaring opgedaan en had haar eigen band ,,The Vibes”

Papa di Grazzi is een band die meer kan dan fantastisch musiceren. Het is een gelikte show met maffe taferelen. Een veelzijdige zangeres een spraakmakende zanger, twee superlenige lekkere danseressen met daarachter een ervaren vijfkoppige superband inclusief blazers, die als een lokomotief de ,,Papa di Grazzi Show” voorttrekt. Een leuk decor met o.a. een vleugel op het podium, een sms-party, een videoshow, super geluid, en een oogstrelende lichtshow. Noem het maar…bij Papa di Grazzi kan het niet op. De band speelt rechttoe rechtaan rock en feestnummers afgewisseld met up to date top 40 hits, acts en natuurlijk de o zo populaire eighties/nineties nummers en showblocks.

Helemaal gek, helemaal knots, maar vooral erg veelzijdig,
zo kun je de show het beste omschrijven.

Papa di Grazzi behoort, zoals de mensen uit het vak het noemen, ,,tot de absolute top” van het feesttentcircuit, maar dat vindt de band zelf een beetje te veel van het goede. Met beide benen op de grond is hun ,,speel”motto.
Door de jarenlange podiumervaring is de band overal inzetbaar en is niet alleen het volume maar ook het repertoire en indien gewenst de hele show aan te passen aan de wensen van elk willekeurig te houden evenement.

Joanne — Zang
Albert — Zang
Kirsten — Danseres
Judith — Danseres
Frank — Trompet / toetsen
Jan — Sax / gitaar / zang
Hilbert — Gitaar / zang
Julia — Bas

Website “Papa di Grazzi” : https://www.papadigrazzi.nl/

elzenhoeve-1974
elzenhoeve 1974

heeft u meer info over Boerderij “Elzenhoeve”,
dan kunt u een email sturen naar info@fotocollect.blog


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *