Maaltijdservice


037a_DSC0950
2021
037b_DSC0953
2021
150
2014

Maaltijdservice Oosterlengte aan de Industrieweg-West 5

Maaltijdservice Oosterlengte is bijna 30 jaar geleden ontstaan uit het bekende tafeltje dekje Oost-Groningen. Onze koks koken elke dag voor iedereen die dat wil een lekkere én gezonde maaltijd.

Een vertrouwde naam waar het gaat om het leveren van gezond én lekker eten.
De tientallen jaren ervaring staan borg voor een uitgelezen assortiment aan maaltijden. Ambachtelijk voor u gekookt met verse ingredienten door onze professionele koks. Met gebruik van regionale producten staan er regelmatig streekgerechten op het menu, zoals bijvoorbeeld stamppot ‘dreuge’ bonen of
dikke rijst met krenten en rozijnen.

We zijn trots op onze in 2011 nieuw gebouwde hypermoderne keuken en met ruim 50 medewerkers zorgen we met plezier voor een dagelijkse maaltijd bij u thuis. Gevarieerd, want er is keuze uit 3 menu’s per dag. U maakt het compleet met een lekker soepje en toetje als u dat wilt en geniet zo van een heerlijke maaltijd. Kwaliteit is gewaarborgd omdat in onze keukens voedselveiligheid boven alles gaat.

Ook in het geval van dieetwensen kunnen we u een passende maaltijd bezorgen. Neemt u in dat geval gerust contact met ons op, we informeren u graag over de mogelijkheden.

Ons werkgebied is Noord Nederland. Uw woonplaats bepaalt welk
assortiment we bij u thuis kunnen bezorgen.
Dit kunt u eenvoudig zien door middel van de postcodecheck.

Open dag Maaltijdservice Oosterlengte : https://www.youtube.com/watch?v=U_PuyaNaF1Q

Website “Maaltijdservive Oosterlengte” : https://www.maaltijdserviceoosterlengte.nl/


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *