Steph van Vlack

steph-van-vlack
steph van vlack

Actrice
Ze verteld over haar zelf : Vele jaren, en veel middelbare school, universiteit, zomervoorraad, gemeenschapstheaterproducties en een dinertheaterbaan als zingende serveerster; Ik verhuisde terug naar New York City (de geboorteplaats van mijn moeder ‘Hallo mama!). Om een lang verhaal kort te maken, en omdat ik eerlijk gezegd vreselijk over mezelf kan schrijven, tenzij het mijn acteercv bijwerkt, heeft mijn komst naar NYC me een schat aan mogelijkheden om aan veel toneel-, film- en televisierollen te werken. Ik heb zelfs een commercial of drie geland, om nog maar te zwijgen van een industriële (waar ik mijn man, Steve, ontmoette die deel uitmaakte van het productieteam). Ik ben een van die weinige gelukkigen die houden van wat ze doen, en geen leven zonder de kunsten als onderdeel daarvan kunnen zien.

Website: https://www.stephvanvlack.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *