Ariana Grande-Butera is an American singer, songwriter and actress. Regarded as a pop icon and an influential figure in popular music, she is noted for her four-octave vocal range and her signature use of the whistle register. Grande began her career at age 15 by appearing in the Broadway musical 13 (2008). She rose to prominence for her performance as Cat Valentine in the Nickelodeon television series Victorious (2010–2013) and its spin-off series Sam & Cat (2013–2014).

ariana_grande03
ariana grande

David Copperfield

david-copperfield
david copperfield

Illusionist
David Copperfield, echte naam David Seth Kotkin , is een wereldberoemde Amerikaanse illusionist van Joodse afkomst. Zijn artiestennaam is zeer waarschijnlijk ontleend aan het gelijknamige boek van Charles Dickens. Op 12-jarige leeftijd begon David met goochelen. Op zijn 16e gaf hij al goochelles aan de universiteit van
New York. In 1982 maakt hij deel uit van Project Magic, een rehabilitatieprogramma om gehandicapte kinderen weer bepaalde dingen aan te leren.
Hij verwierf bekendheid door onder andere door de Chinese Muur te lopen,

het Vrijheidsbeeld in New York te laten verdwijnen, een Learjet te laten
verdwijnen in 1981, zichzelf doormidden te zagen en te vliegen.
Dit kan hij onder andere binnenin een glazen bak.
Ook ontsnapte hij eens als stunt uit de zwaarbewaakte gevangenis Alcatraz.

Website: http://www.davidcopperfield.com/html/

Katharine Leis

katharine-leis
katharine leis

Actrice en Filmregisseur
Ze is een actrice en producer, bekend van Foobie Jesus (2007), Averageman (2009)
en The Hypocrit (2003). Katharine Leis werd geboren in het Jaar van de Tijger. Degenen die zijn geboren onder het Chinese sterrenbeeld van de Tijger zijn gezaghebbend, zelfbewust, hebben sterke leiderschapskwaliteiten, zijn
charmant, ambitieus, moedig, hartelijk, zeer verleidelijk, humeurig, intens,
en ze zijn klaar om op elk moment aan te vallen.

Website: https://www.imdb.com/name/nm1143758/

Nick Faldo

nick-faldo
nick faldo

Golfer
Op zijn palmares staan onder meer drie British Open-titels en drie Masters-titels.
Nick Faldo begint pas in 1971 met golf. Hij raakt geïnspireerd als hij op televisie ziet hoe Jack Nicklaus dat jaar de Masters wint. Hij leent wat golfclubs van de buren en gaat oefenen. In 1975 wint hij zowel het Engels Amateur Kampioenschap als het Britse Jeugdkampioenschap (onder 21 jaar). Faldo werd beroepsgolfer in 1976 en onderscheidde zich reeds snel op de Europese Tour. In 1977 was hij op eenentwintigjarige leeftijd de jongste speler ooit die deelnam aan de Ryder Cup.

Hij maakte deel uit van al de Europese Ryder Cup-teams tussen 1977 en 1997;
een record – voor Europeanen – van 11 deelnames.

Website: https://www.nickfaldo.com/

Rebecca Luker

rebecca-luker
rebecca luker

Actrice en Zangeres
Was een Amerikaanse actrice, zangeres en artiest die bekend stond om haar ‘kristalheldere operasopraan’ en voor het volhouden van lange runs in
Broadway-musicals in de loop van haar drie decennium lange carrière.
The New York Times vergeleek haar met actrices als Barbara Cook en Julie Andrews.
Ze werd genomineerd voor drie Tony Awards , drie Outer Critics Circle Award
en twee Drama Desk Awards.
r.i.p. 23 december 2020

Website: http://www.rebeccaluker.com/

Ricky van Shelton

ricky-van-shelton
ricky van shelton

voormalig Countrymuziekartiest
Actief tussen 1986 en 2006, bracht hij meer dan twintig singles in de hitlijsten van Billboard Hot Country Songs. Dit cijfer bevat tien nummer één-hits: ‘ Somebody Lied ‘, ‘ Life Turned Her That Way ‘, ‘ Don’t We All Have the Right ‘, ‘ I’ll Leave This World Loving You ‘, ‘ From a Jack to a King “(een cover van de Ned Miller- hit),” Living Proof “,” I’ve Cried My Last Tear for You “,” Rockin ‘Years “”, en” Keep It Between the Lines “. Daarnaast zijn er nog zeven van zijn singles in de Top Tien van dezelfde hitlijst beland. Hij heeft ook negen studioalbums uitgebracht, waarvan zijn eerste vier allemaal platina zijn behaald door de Recording Industry Association of America.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Ricky_Van_Shelton

The Knack

the-knack
the knack

voormalig Rockband
The Knack is een band die ontstond in Los Angeles. De bezetting was: Doug Fieger (zang, slaggitaar), Berton Averre (sologitaar, zang en toetsen), Prescott Niles (basgitaar, zang) en Bruce Gary (drums). Laatstgenoemde had midden jaren zeventig in de band van Jack Bruce gespeeld. Hun eerste single, “My Sharona”, in 1979 was meteen een schot in de roos. Het nummer stond 6 weken op nummer 1 in de Amerikaanse hitlijst en was zelfs de grootste hit van het jaar 1979 in de Verenigde Staten. My Sharona staat op hun debuutalbum, Get the Knack. “My Sharona” werd ook internationaal een hit. Met hun volgende albums en singles wisten ze dat succes niet te evenaren, waardoor de groep uiteenviel.

Website: http://www.theknack.com/

Tom Bodett

tom-bodett
tom bodett

Schrijver, Stemacteur en Radio-persoonlijkheid
In de eerste plaats als een gastheer, correspondent en panellid voor een aantal shows die lucht op Nationale Publieke Radio (NPR). Sinds 1986 is hij de woordvoerder van de motelketen Motel 6 , en hij eindigde reclames met de zin: “Ik ben Tom Bodett voor Motel 6, en we laten het licht voor je aan.” Bodett gastheer van de publieke televisie -programma Travels op America’s Historic Trails (1997),
deed de voice-over voor “Mime Time” en de “Good Idea / slecht idee” segmenten met Mr. Skullhead op Animaniacs , had een korte cameo in Pinky and the Brain,

en vertelde de direct-to-video Animaniacs- film Wakko’s Wish (1999).

Website: http://www.bodett.com/

Beth Evans

beth-evans
beth evans
kemi-majeks
kemi majeks
naomi-wilkinson
naomi wilkinson

Presentatrice “Milkshake”
Beth Evans is een Milkshake-presentator van 2004-2011
Naomi Wilkinson – Ze sloot zich aan bij Milkshake! in 2000 en vertrok in 2011
 om een ​​carrière na te streven met het presenteren van verschillende shows op CBBC, waar ze tot op de dag van vandaag nog steeds als een vaste klant op het kanaal werkt.
Kemi Majeks  is een Britse tv-presentator van Afrikaanse afkomst. Ze sloot zich aan bij Milkshake! in 2002 en is momenteel de langstlopende Milkshake! presentator
en enkele van de  Barclays  Private Bank-sponsoring op ITV’s The South Bank Show  van 2003 tot 2005. Naast presenteren is Kemi ook muzikaal leider van Milkshake!
en schrijft, componeert en zingt de meeste nummers.
Haar kenmerkende dans is de Wiggly Woo.

Website: https://milkshake.fandom.com/wiki/Beth
https://milkshake5.fandom.com/wiki/Kemi_Majeks
https://en.wikipedia.org/wiki/Naomi_Wilkinson

Donna Fiducia

donna-fiducia
donna fiducia

Mediapersoonlijkheid Televisie en Radio, Journaliste
Is een Amerikaanse media-persoonlijkheid die 26 jaar voor televisie en radio in New York werkte, het meest recentelijk als anker bij The Fox News Channel.
Fiducia werd in september 1999 ingehuurd door Fox News Channel in New York als anker en live host. In 2003 werd ze overgeplaatst naar een nachtdienst, waar ze zowel een lange-vormige als nieuwsupdate presentatrice was. Eind 2006 ging ze met pensioen bij Fox en verhuisde ze naar Georgia. Daarvoor had ze gewerkt bij WNYW, eigendom van Fox, in New York City. In haar vier jaar bij WNYW was ze een algemene opdrachtverslaggever voor het nieuws van 10 uur.

Website: http://cowboylogic.us/

Helen Clark

helen-clark
helen clark

Politica en Voormalig Premier van Nieuw-Zeeland
Is een Nieuw-Zeelandse politicus die van 1999 tot 2008 de 37e premier van Nieuw-Zeeland was, en van 2009 tot 2017 de beheerder van het ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties . Ze was nieuw De op vier na langstzittende premier van Zeeland , en de tweede vrouw die dat ambt bekleedt.

Website: https://www.helenclarknz.com/about