Janice Huff

janice-huff
janice huff

Meteoroloog
Haar professionele onderscheidingen zijn onder meer de “Kaleidoscope Award”
van de Bronx Community College in 1995 voor uitmuntendheid in televisiemeteorologie; een St. Louis Emmy Award voor “Best Weathercaster” (1988); en Huff is lid van de American Meteorological Society , de National Association
of Black Journalists , de National Academy of Television Arts and Sciences,
Alpha Kappa Alpha studentenvereniging en de New York Friars ‘Club.
Ze werd in 2016 opgenomen in de New York State Broadcasters Hall of Fame.
Huff heeft onderscheidingen en prijzen ontvangen voor haar werk aan ‘Wednesday’s Child’, de prestigieuze Administration for Children’s Services ” 2004 Golden Heart Award ‘, de’ Miracle Makers Media Award ‘van 2004 voor haar inzet en toewijding om de pleegzorgkinderen in New York City te helpen.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Janice_Huff

Paul Pasqualoni

paul-pasqualoni
paul pasqualoni

voormalig American Football Coach
Hij was voorheen de verdedigingsliniecoach bij Boston College. Hij is een voormalig hoofdtrainer van de Syracuse University voetbalteam. Voordat hij in 2005 linebackers-coach werd, diende Pasqualoni als de Cowboys ‘coach met strakke uiteinden voor het seizoen 2005 , waar hij wordt gecrediteerd voor de voortdurende ontwikkeling van Jason Witten die leidde tot zijn tweede opeenvolgende reis naar de Pro Bowl.

Website: https://insidetheloudhouse.com/2020/01/02/syracuse-football-paul-pasqualoni-finally-hangs-whistle-good/

Smashmouth

smashmouth
smashmouth

Rockgroep
Smash Mouth is een Amerikaanse rockgroep die in 1994 in San Jose, Californië werd opgericht door zanger Steve Harwell, gitarist Gregg Camp, bassist Paul De Lisle en drummer Kevin Coleman. De band legt zich toe op vrolijke poprock met invloeden van surf- en garagerock. Smash Mouth werd ontdekt door producent Eric Valentine, die een demo met twee liedjes produceerde. Met de demo ging de groep naar een lokaal radiostation in San Francisco, alwaar hun nummers regelmatig gedraaid werden. Na een optreden op een zomerfestival met No Doubt en Beck dook de groep de studio in voor de opnames van hun debuutalbum, Fush yu mang. Het album werd in 1997 uitgegeven door Interscope en de groep scoorde een grote hit met de single Walking on the sun. Op tournee werd toetsenist Michael Klooster aan de groep toegevoegd, gevolgd door percussionist Mark Cervantes.

Website: https://www.smashmouth.com/

Tia & Tamera Mowry

tia-tamera-mowry
tia & tamera mowry

Actrice en Televisie Persoonlijkheid
Tia kreeg voor het eerst erkenning voor haar hoofdrol als Tia Landry in de sitcom Sister, Sister (1994–1999), tegenover haar tweelingzus Tamera Mowry.
De zussen speelden toen samen in de Disney Channel Original Movie
Twitches (2005) en het vervolg, Twitches Too (2007). De twee speelden ook een hoofdrol in de fantasiekomediefilm Seventeen Again (2000) en uitten de zusjes LaBelle in de animatieserie Detention (1999-2000).
Ze waren te zien in de realityserie Tia & Tamera van 2011 tot 2013.
Tamera kreeg voor het eerst bekendheid vanwege haar tienerrol als Tamera Campbell in de ABC / WB sitcom Sister, Sister (tegenover haar tweelingzus Tia Mowry ). Ze speelde ook in de Disney Channel Original Movie Twitches en het vervolg, Twitches Too , en ze speelde Dr. Kayla Thornton op demedisch drama Strong Medicine.

Website: Tamera = http://www.tameramowry.com/
Tia = https://www.imdb.com/name/nm0610298/

Alexandra Meissnitzer

alexandra-meissnitzer
alexandra meissnitzer

voormalig Alpineskiester, Commentator en Presentatrice
Ze vertegenwoordigde haar vaderland op de Olympische Winterspelen 1994 in Lillehammer, de Olympische Winterspelen 1998 in Nagano, de Olympische Winterspelen 2002 in Salt Lake City en de Olympische Winterspelen 2006 in Turijn. Na haar topsportcarrière werd Meissnitzer sportcommentator bij de Oostenrijkse publieke omroep, ORF. Verder werd ze in 2011 tweede in het zesde seizoen van de Oostenrijkse televisie dansshow Dancing Stars.

Website: https://www.meissnitzer.com/

Alyson Hannigan

alyson-hannigan
alyson hannigan

Televisie- en Filmactrice en Presentatrice
Ze speelde onder meer van 1997 tot en met 2003 een vaste rol in de televisieserie Buffy the Vampire Slayer, waarvoor ze in 2003 een Saturn Award won. Van 2005 tot 2014 behoorde ze tot de vaste cast van de serie How I Met Your Mother. Hannigan speelde filmrollen in onder meer American Pie. American Pie 2 en American Wedding. In 2012 hernam Hannigan de rol van Michelle in American Reunion. Sinds 2016 is Hannigan gastvrouw van de televisieserie Penn & Teller: Fool Us.

Website: https://www.imdb.com/name/nm0004989/

Buffy the Vampire Slayer Crew

crew-buffy-the-vampire-slayer
buffy the vampire slayer crew
crew-buffy-the-vampire-slayer-back
buffy the vampire slayer crew (back)

Televisie Serie
Buffy Summers ( Sarah Michelle Gellar ) – De hoofdrolspeler van de show, Buffy, is ” The Slayer “, een van de vele jonge meisjes die door het lot zijn uitgekozen om de strijd aan te gaan met kwade krachten in de vorm van vampiers en demonen. The Slayer heeft geen jurisdictie over menselijke misdaad. Deze roeping schenkt haar op mystieke wijze een beperkte mate van helderziendheid , gewoonlijk in de vorm van profetische dromen, evenals een dramatisch verhoogde fysieke kracht, uithoudingsvermogen, behendigheid, intuïtie en snelheid en gemak van genezing. Traditioneel is er op een gegeven moment maar één Slayer in leven, en een nieuwe wordt opgeroepen in het geval van haar overlijden.

Website: https://buffy.fandom.com/wiki/Buffy_the_Vampire_Slayer

Ed O’Neill

ed-oneill
ed oneill

Acteur en Komiek
Hij speelde onder meer Al Bundy in alle 261 afleveringen van Married… with Children, waarvoor hij in zowel 1992 als 1993 werd genomineerd voor een Golden Globe. In augustus 2011 kreeg O’Neill een ster op de Hollywood Walk of Fame voor de deur van een schoenenwinkel, een knipoog naar het beroep van Bundy. Nadat Married… with Children in 1997 stopte, speelde O’Neill een tijd voornamelijk bijrollen in films als The Spanish Prisoner (1997), The Bone Collector (1999) en Lucky Numbers (2000). In 2003/04 speelde hij de hoofdrol in een 22-delige remake van de televisieserie Dragnet.

Website: https://www.imdb.com/name/nm0642145/

Jason Biggs

jason-biggs
jason biggs

Acteur en Komiek
Op 5-jarige leeftijd begon Biggs met acteren. In 1991 maakte hij zijn televisiedebuut in de serie Drexell’s Class. Het programma, dat werd uitgezonden door Fox, bestond maar korte tijd. Voor de zender HBO maakte Biggs een op die serie gebaseerd programma, The Fotis Sevastakis Story, maar vanwege licentieproblemen werd het nooit uitgezonden. In 1991 maakte Biggs ook zijn debuut op Broadway in het stuk Conversations with My Fahter. Die rol gaf Biggs de gelegenheid om te spelen in de soap As the World Turns. Hij werd genomineerd voor een Emmy voor Beste Jonge Acteur, het ging echter wel om een speciale prijs omdat As the World Turns overdag wordt uitgezonden en niet op primetime. In 1996 en 1997 ging Biggs naar New York University, maar al snel besloot hij zich weer op het acteren te richten. In 1997 was hij opnieuw te zien in een televisieserie, Camp Stories, maar ook die serie bestond maar korte tijd. In 1999 kwam de tienerfilm American Pie uit, over een groep jongens die ontmaagd willen zijn voordat ze van de middelbare school zijn. De film werd een enorm succes, Biggs won een MTV Movie Award en kreeg de bijnaam “that Pie-guy”, en dit eerste deel leidde tot nog drie vervolgen in 2001, 2003 en 2012.

Website: https://www.imdb.com/name/nm0004755/

Lauren Graham

lauren-graham
lauren graham

Actrice en Schrijfster
Haar bekendheid verkreeg Graham door de rol van Lorelai Gilmore in de komedie-drama Gilmore Girls (2000-2007 en het vervolg in 2016). Daarnaast schreef Graham de boeken Someday Someday Maybe: A novel , Talking as fast as I can: A memoir. in 2018 verscheen Graham haar laatste boek In Conclusion, Don’t Worry About It.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Lauren_Graham

Lou Diamond Phillips

lou-diamond-phillips
lou diamond phillips

Acteur en Filmregisseur
In 1986 speelde hij in zijn eerste lowbudgetfilm, genaamd Trespasses. In 1987 speelde hij in de videoclip van Michael Jacksons liedje Liberian Girl. Philips’ grote doorbraak kwam toen hij een hoofdrol kreeg in de film La Bamba uit 1987, als de rocker Ritchie Valens. Alhoewel die rol hem veel positieve reacties van critici opleverde kostte het hem veel moeite opnieuw een hoofdrol in een grote Hollywoodfilm te krijgen. In 1988 en 1990 speelde hij samen met Emilio Estevez en Kiefer Sutherland in de cowboyfilms Young Guns en het vervolg Young Guns II. Philips raakte bevriend met Kiefer Sutherland, mogelijk dat hij daardoor in het eerste seizoen van 24 in 2002 een klein rolletje als bewaker van een geheime ondergrondse gevangenis kreeg.

Website: https://www.imdb.com/name/nm0001617/

Robert Goulet

robert-goulet
robert goulet

Zanger en Acteur
Als Sir Lancelot en oorspronkelijk de rol in de Broadway-musical Camelot uit 1960 met in de hoofdrol tegenover gevestigde Broadway-sterren als Richard Burton en Julie Andrews, kreeg hij onmiddellijke erkenning met zijn uitvoering en interpretatie van het nummer If Ever I Would Leave You, dat zijn handtekening werd. Zijn debuut in Camelot markeerde het begin van een podium-, film- en opnamecarrière. Hij won een Grammy Award en een Tony Award en zijn carrière omvatte bijna zes decennia.
r.i.p. 30 oktober 2007

Website: http://www.robertgoulet.com/

Sarah Michelle Gellar

sarah-michelle-gellar
sarah michelle gellar

Actrice en Onderneemster
Ze werd voor haar hoofdrol in Buffy the Vampire Slayer genomineerd voor een
Golden Globe. Daarnaast kreeg ze meer dan tien acteerprijzen daadwerkelijk toegekend, waaronder een Saturn Award en een Daytime Emmy Award.
Gellar staat sinds haar vierde voor de camera, toen ze haar debuut maakte
in een Burger King-reclamespot. Haar eerste aanzienlijke rol was in de serie
Swans Crossing, waarin ze Sydney Rutledge speelde. Daarna verscheen ze in 25 afleveringen van All My Children voordat ze in 1997 de titelrol in
Buffy the Vampire Slayer kreeg. De serie bleef zeven seizoenen op de buis,
en maakte van Gellar een culticoon in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië.

Website: https://sarah-michelle-gellar.net/

Susan Brown

susan-brown
susan brown

Televisie- en Filmactrice
Ze is vooral bekend van haar rollen in soaps en andere tv-series, maar speelde ook in films en op het toneel, waaronder op Broadway. Brown is begonnen met acteren in 1955 met de film Artists and Models. Hierna heeft ze nog meerdere rollen gespeeld in tv-series en films zoals Dr. Kildare (1963-1964), Death Valley Days (1967-1970), de detectiveserie Murder, She Wrote (1986) en Santa Barbara (1988). Zij heeft twee keer een voormalige First lady van de Verenigde Staten gespeeld, namelijk Nancy Reagan en Pat Nixon. Browns bekendste rol was waarschijnlijk in de ziekenhuissoap General Hospital waarin zij vanaf 1977 speelde.
r.i.p. 31 augustus 2018

Website: https://www.imdb.com/name/nm0114740/