Tina Kim

tina-kim-digital
tina kim

Stand-up Comedian
Momenteel boekt en produceert ze haar eigen shows, en beheert ze haar eigen website, waarop ze cd’s en dvd’s van haar eerdere shows verkoopt, evenals unieke shirts. Ze heeft ook een YouTube- account waar ze fragmenten van haar uitvoeringen opslaat. Haar komedie is voornamelijk gebaseerd op haar levenservaringen, waaronder het zijn van een Aziatische vrouw in de Verenigde Staten, de gruwelen van internet, gekke datingverhalen en haar verlangen om “bootylicious” te zijn. Ze verscheen op The Greg Behrendt Show om haar datingproblemen te bespreken; zoals onthuld op de show. Een van haar komische invloeden, Margaret Cho , belde de show om soortgelijke gevoelens te uiten en een begripvol oor te geven (ze is ook een oude vriend van presentator en mede-stand-upcomedian Greg Behrendt).

Website: https://sites.google.com/view/kdramalogic

Talie Oh

talie-oh-digital
talie oh

Erotic Model en Stuntvrouw
Aan de serieuze kant van de sport werd ze de canadese Taekwondo-Kampioen en 5 jaar op rij de quebec allround-kampioen. ze heeft in veel films voor actrices als double stand-in gespeeld.

Website: ***

Stacey Hayes

stacey-hayes-digital
stacey hayes

Actrice en Model
Ze is verschenen in vele tijdschriften, televisieshows en films, waaronder soapseries zoals Days of Our Lives en The Young and the Restless , evenals primetime-shows zoals Las Vegas en Boston Legal. Ze heeft ook haar best gedaan bij stand-up comedy werk bij The Comedy Store , wat haar hielp om als co-host deel te nemen aan het derde seizoen van Chuck Woolery ’s Lingo. Onlangs maakte ze regelmatig gastoptredens in het programma MANswers van Spike TV . Ze treedt ook op als pitchperson met model / actrice Carmen Palumbo op internetondernemer / televisiepersoonlijkheid Jeff Paul ’s Internet Millions-infomercial op nationaal niveau, evenals in andere ‘snel rijk worden’-infomercials vanaf eind 2010.

Website: http://www.staceyhayes.net/

John Kerry

john-kerry-digital
john kerry

Politicus, Senator en Speciaal klimaatgezant van de president van de Verenigde Staten
Is een Amerikaans politicus van de Democratische Partij. Sinds 20 januari 2021
is hij speciaal klimaatgezant van president Joe Biden. Voordien was hij senator
voor Massachusetts van 1985 tot 2013 en minister van Buitenlandse Zaken in het kabinet-Obama van 2013 tot 2017. In 2004 was hij presidentskandidaat namens de Democratische Partij. Hij verloor de presidentsverkiezingen van George W. Bush,
die een tweede termijn zeker stelde.
Kerry deed niet mee aan de presidentsverkiezingen van 2008.

Website: https://twitter.com/johnkerry

Jack Grinnage

jack-grinnage-digital
jack grinnage

voormalig Acteur
Is een Amerikaanse acteur met een film- en televisiecarrière van zeven decennia. Geboren in Los Angeles, maakte Grinnage zijn eerste televisieoptredens in 1954.
Het jaar daarop speelde hij Moose – een van de drie rebellen in de tienerjaren die
James Dean achtervolgen – in Rebel Without a Cause (1955).
Rebel Without a Cause was zijn eerste film waarin hij een schermtegoed ontving.
Jack Grinnage bleef bijrollen of bijrollen spelen in films als King Creole (1958) met
Elvis Presley , Spartacus (1960) en The Private Navy of Sgt. O’Farrell (1968).
Hij speelde ook een dolende maar sympathieke jongen in de Twilight Zone- aflevering
The Mind and the Matter.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Grinnage

George Winston

george-winston-infofolder
george winston

Pianist
Hij is vooral bekend om zijn pianosoloalbums uit het begin van de jaren 80. George Winston wordt gezien als een van de eerste new-agemuzikanten. Maar hij betitelt zijn stijl zelf als “rural folk” en wil met de indeling bij de new age niets te maken hebben.
George Winston’s interesse in muziek startte bij het beluisteren van instrumentalisten in de genres rhythm-and-blues, rock, popmuziek, en jazz, vooral de organisten.
Met name Vince Guaraldi en diens soundtrack album A Charlie Brown Christmas (album) heeft een grote invloed gehad op George Winston.
r.i.p. 4 juni 2023

Website: http://www.georgewinston.com/