Christine Deck

christine-deck-digital
christine deck

Danseres en Choreograaf
Christine Deck begon als 4-jarige balletles op de leeftijd van 7 jaar die ze leerde kennen op een dansschool naast standaard en latin dansen. In 1991 begon ze te dansen in toernooien. In 1998 werd ze vice-wereldkampioen over tien dansen. Met haar partner Stanislaw Massold, met wie ze sinds september 2002 danst, nam ze tot 2008 deel aan de hoofdgroep S-Standard voor de dansclub Grün-Gold-Club Bremen en was zowel nationaal als internationaal succesvol. In augustus 2008 stapte het koppel over naar het profkamp. In 2007 was ze samen met zangeres Ben te zien in het 2e seizoen van de RTL-dansshow Let’s Dance.

Website: http://christine-deck.de/

Christopher L. Stone

chris-stone-digital
chris stone

Componist van Filmmuziek
Het werk van Stone is genomineerd voor, of won, Emmy Awards, Clio Awards, een Cable / Ace Award en een Oscar. Als buitengewoon productieve componist ontving hij zes jaar op rij de ASCAPS ‘Most Performed Background Scores-prijs. In 1965 was Christopher Stone het jongste lid van ASCAP, nadat hij op 12-jarige leeftijd de score voor drie films had geschreven. Hij is ook de componist van meer dan twintig speelfilms en zijn muziek is uitgevoerd door het London Symphony Orchestra.

Website: https://www.themoviedb.org/person/28947-christopher-l-stone

Bernadette Stanis

bernadette-stanis-digital
bernadette stanis

Actrice en Schrijfster
Stanis is vooral bekend vanwege haar rol als Thelma Evans, de enige dochter van Florida en James Evans Sr. op de CBS- sitcom Good Times die oorspronkelijk liep van 1974 tot 1979. Stanis is de auteur van vier boeken: Situations 101: Relationships, The Good , The Bad & The Ugly ; Alleen voor mannen ; Situaties 101: Financiën ; en The Last Night. In juli 2016 verscheen Stanis in een aflevering van Centric ’s Being , waarin ze haar leven en carrière besprak.

Website: https://www.imdb.com/name/nm0822304/

William B. Davis

william-b-davis-digital
william b. davis

Acteur
Vooral bekend van zijn rol als de Cigarette Smoking Man in The X-Files.
Naast het verschijnen in veel tv-programma’s en films, richtte Davis zijn eigen toneelschool op, het William Davis Center for Actors Study. In die periode was hij
ook te zien in 10 afleveringen van de Canadese hitshow Continuum als
Older Alec Sadler op Showcase . Meest recentelijk hernam Davis zijn
iconische X-Files- rol in seizoen 10 van zes afleveringen.

Website: https://www.williambdavis.com/

Stephen Schwartz

stephen-schwartz-digital
stephen schwartz

Schrijver en Componist
Schwartz schreef musicals als Godspell (1971), Pippin (1972) en Wicked (2003) en teksten voor tekenfilms als Pocahontas (1995), De Klokkenluider van de Notre Dame (1996) en Enchanted (2007). Schwartz won drie Grammy Awards, drie Academy Awards en kreeg zes Tony Award nominaties. Schwartz groeide op nabij Williston Park en bezocht de Mineola High School. Hij studeerde piano en compositie aan het Juilliard School of Music en studeerde af aan de Carnegie Mellon University in 1968 met een BFA in Drama.

Website: https://www.stephenschwartz.com/

Ryan Lane

ryan-lane-digital
ryan lane

Acteur
Lane begon zijn professionele carrière op negentienjarige leeftijd en is vooral bekend vanwege zijn vertolking van Cincinnati Reds centrumvelder William Ellsworth Hoy in de documentaire biografie Dummy Hoy: A Deaf Hero , en vanwege zijn terugkerende rol als Travis in het ABC Family- drama serie Switched at Birth , wat hem de RJ Mitte Diversity Award opleverde bij de Media Access Awards 2013. Lane werd doof geboren en bij twee weken oud werd de diagnose aangeboren zenuwdoofheid gesteld.

Website: http://ryanlaneonline.com/wp/

Martin Rev

martin-rev-digital
martin rev

Muzikant en Duo
Is een Amerikaanse muzikant en de ene helft van de invloedrijke synth-punk band Suicide. Rev heeft ook verschillende soloalbums uitgebracht voor een aantal platenlabels, waaronder ROIR en Puu. Zijn stijl varieert sterk van release tot release, van hard en schurend no wave ( Martin Rev ) tot lichte bubblegum pop ( Strangeworld ) tot zware synthesizerrock ( To Live ). Rev werkt ook samen met Stefan Roloff, die soundtracks doet voor Roloffs videowerk. Hij droeg bij aan het album van de Raveonettes uit 2005, Pretty in Black. In 2008, terwijl Martin aan het album Stigmata werkte, stierf zijn vrouw Mari.
Het album, dat aan haar is opgedragen, is sterk in religieuze beelden en de
meeste liedjes zijn getiteld in het Latijn. Kris Needs noemde het album een
​​”briljant uitgevoerde excursie naar moderne elektronische klassieke muziek”.

Website: http://www.martinrev.com/

Katrin Wrobel

katrin-wrobel-digital
katrin wrobel
katrin-wrobel02-digital
katrin wrobel

Actrice, Model en Televisie Presentatrice
Katrin Wrobel werkte aanvankelijk als tandartsassistente.
Op 26 januari 2002 werd de toen 24-jarige Miss Berlin in haar geboorteplaats
verkozen tot Miss Duitsland 2002. In hetzelfde jaar nam ze deel aan de tv-quiz
Wheel of Fortune . Sinds 2004 heeft ze andere film-, televisie- en theaterrollen gekregen, werkte ze als fotomodel en volgde ze acteerlessen. Daarnaast werkte
ze in de reclame. Ze was moderator op televisie en op evenementen.

Website: http://www.katrin-wrobel.de/

Jarno Trulli

jarno-trulli-digital
jarno trulli

voormalige Italiaanse Formule 1 Coureur
Hij begon zijn Formule 1-carrière in 1997 bij het team van Minardi. In 1998 en 1999 reed Jarno Trulli voor het team van Prost, waarna hij de overstap maakte naar Jordan, waar hij twee jaar heeft gereden. In 2001 maakt hij dan de overstap naar Renault, waar hij drie jaar zou blijven voordat hij naar Toyota overstapte. In het laatste jaar dat hij bij Renault reed, pakte hij zijn eerste en enige overwinning in de Formule 1 op het stratencircuit van Monaco. Op 14 december 2009 werd officieel bekendgemaakt dat Trulli was opgenomen in Team Lotus, waar hij in 2010 en 2011 voor reed.
Op 30 oktober 2011 maakte hij in de Grand Prix van India zijn 250e start in een Formule 1 Grand Prix. Van het toenmalige veld hadden alleen Rubens Barrichello en Michael Schumacher meer races gereden. Ook voor het seizoen 2012 had Trulli een contract met Lotus, dan Caterham geheten, om daar te racen. Hij werd voor de eerste race echter al vervangen door Vitali Petrov, waarmee zijn Formule 1-carrière na 15 jaar ten einde kwam. In het seizoen 2014-2015 maakte Trulli zijn terugkeer in de autosport in het nieuwe elektrische kampioenschap Formule E. Hij kwam hier uit voor zijn eigen team Trulli GP, met Michela Cerruti als teamgenoot.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Jarno_Trulli

Dave Dravecky

dave-dravecky-digital
dave dravecky

voormalig Professionele Honkbalspeler, een motiverende Spreker en Schrijver
Hij speelde Major League Baseball voor de San Diego Padres (1982–87) en San Francisco Giants (1987–89). Cancer beëindigde zijn carrière toen zijn team de World Series van 1989 bereikte . Hij won de Hutch Award in 1989. Dravecky, een linkshandige werper , vertegenwoordigde de Padres bij de All-Star- wedstrijd in 1983, zijn tweede seizoen, waarin hij 14 wedstrijden won . Even bekwaam als starter en uit de bullpen gekomen , hielp Dravecky de Padres het volgende jaar aan hun eerste wimpel. Op 7 oktober 1988 onderging hij een operatie waarbij de helft van de deltaspier in zijn werparm werd verwijderd en het opperarmbeen werd bevroren in een poging alle kankercellen te elimineren. Artsen adviseerden Dravecky te wachten tot 1990 om opnieuw te werpen, maar Dravecky was vastbesloten om in 1989 te werpen . In juli 1989 gooide hij bij de minderjarigen , en op 10 augustus maakte hij een zeer gepubliceerde terugkeer naar de grote competities, gooide acht innings en versloeg Cincinnati met 4-3.

Website: https://www.davedravecky.com/

Daniela Domröse

daniela-domrose-digital
daniela domrose

Model en Miss
Op 19 januari 2006 werd ze in Krefeld verkozen tot Miss Duitsland als Miss Beieren . Bij de Miss Europe- verkiezing op 27 oktober van hetzelfde jaar in Kiev werd ze zesde.
Sinds 5 oktober 2007 is ze moderator van het lifestyle-tijdschrift Jeannie X en het genootschapsmagazine Party Patrol voor de tv-zender Hamburg 1 . Om dit te doen, verhuisde ze haar woonplaats van Neurenberg naar Hamburg . In 2013 woont ze in Salzburg , waar ze werkt bij de rechtbank en promoveert op haar vakgebied. Tot 2018 werkte ze voor KPMG WPG in Neurenberg.

Website: https://de.wikipedia.org/wiki/Daniela_Domr%C3%B6se

Bertrand Piccard

bertrand-piccard-digital
bertrand piccard

Psychiater en Ballonvaarder
Piccard realiseerde als eerste een non-stop ballonvaart rond de wereld. Samen met de Brit Brian Jones lukte hem dat in de Breitling Orbiter 3 bij zijn derde poging van 1 tot 21 maart 1999. Hij werd daarbij genavigeerd door het KMI te Ukkel voor het bepalen van de ideale hoogte, om gebruik te kunnen maken van de straalstroom. Hetzelfde team (Luc Trullemans en David Dehenauw van het KMI) bereidde een nieuwe vlucht van Bertrand Piccard voor: rond de wereld met een uitsluitend door zelf opgewekte zonne-energie aangedreven vliegtuigje, de Solar Impulse 2 geheten. Die vlucht startte maart 2015 in Abu Dhabi en verliep voorspoedig zodat in juli 2015 Hawai werd bereikt. Nazicht van de zonnebatterijen hield het toestel echter tot april 2016 aan de grond. Op 23 juni 2016 landde Piccard met de Solar Impulse in Spanje na de eerste zonne-solovlucht over de Atlantische Oceaan. Uiteindelijk werd in juli het afsluitende traject tot Abu Dhabi volbracht.

Website: https://bertrandpiccard.com/

Alisyn Camerota

alisyn-camerota-digital
alisyn camerota

Journalist en Televisiepresentatrice
Zij is de vaste co-presentatrice van CNN’s ochtend-nieuwsprogramma New Day. Voorafgaand aan haar indiensttreding bij CNN in 2014 was Camerota in verschillende functies werkzaam bij Fox News Channel. In de drie decennia dat zij als journalist zowel nationaal als internationaal nieuws brengt, verdiende Camerota twee maal een Emmy Award-nominatie voor haar verslaggeving. Camerota stond in de voorhoede bij tal van recente grote nieuws-evenementen, zoals de nasleep van de orkaan Harvey in Houston, de terroristische aanslagen in Parijs en Brussel en de school-schietpartij in Parkland (Florida). Haar interviews met zowel overlevende studenten in de uren na het bloedbad als vertegenwoordigers van de National Rifle Association, dragen bij aan de landelijke discussie over wapencontrole.

Website: https://edition.cnn.com/profiles/alisyn-camerota-profile

Roger Stoneburner

roger-stoneburner-digital
roger stoneburner

Acteur en Stuntman
Hij staat bekend om zijn werk aan Let Me In (2010), Priest (2011) en Step Brothers (2008). Won het Flickering Image Film Festival 2005 met een short uit de gepeldeZERO-serie over de Fun Loving Criminals. De kortstondige The WB live-action serie Birds of Prey , gebaseerd op het stripboek met dezelfde titel, bevatte een flashback-sequentie waarin de Joker Barbara Gordon neerschiet en haar verlamt . Deze reeks bevatte Hamill die Joker uitte , nagesynchroniseerd over acteur / stuntman Roger Stoneburner wiens gezichtsstructuur meer op het personage leek.

Website: https://www.imdb.com/name/nm0832241/

Denise Richards at the beach in Honolulu, Hawaii


Denise Lee Richards is an American actress and television personality.

Richards began her career as a teenager in modeling and appeared in print ads for Bonne Bell cosmetics in 1991. Her first starring role in a wide theatrical release was Starship Troopers in 1997 for which Richards was nominated for the Blockbuster Entertainment Award for Favorite Female Newcomer.

https://en.wikipedia.org/wiki/Denise_Richards