Nina Betschart & Nicole Eiholzer

nina-betschart-en-nicole-eiholzer
nina betschart & nicole eiholzer

Beachvolleybal Duo
Nina Betschart won de gouden medaille met Nicole Eiholzer op de allereerste Europese Spelen in 2015. In de eerste plaats als verdedigingsspecialist; Betschart heeft veel succes gehad op het niveau van de junioren, twee keer wereldkampioen U21 en vier keer gouden medaillewinnaar op de Europese kampioenschappen voor minderjarigen, twee keer in U20 en twee keer in U22-niveau. Nicole Eiholzer speelde tot eind augustus 2019 beachvolleybal. En met succes. Zo won ze in 2015 samen met Nina Betschart goud op de Europese Spelen in Baku.

Website: Nina Betschart – https://en.wikipedia.org/wiki/Nina_Brunner
Nicole Eiholzer – https://www.facebook.com/nicole.eiholzer/

Michael Herbig

michael-herbig
michael herbig

Komiek, Acteur, Filmmaker en Zakenman
De meervoudig bekroonde Herbig werd onder meer bekend met het tv-programma Bullyparade en de films Der Schuh des Manitu en (T) Raumschiff Surprise – Period 1 , waarvan de laatste een van de meest bekeken Duitse producties aller tijden is.
Zijn eerste landelijke uitzending was Bully’s Late Light Show , een wekelijkse radiokomedie die landelijk werd uitgezonden op de stations van Radio Energy.
Hier werkte hij voor het eerst in een team met zijn vrienden Christian Tramitz
en Rick Kavanian. Herbig bewerkte veel personages en series voor het televisieprogramma Bullyparade , dat van 1997 tot 2002 in het
avondprogramma van ProSieben te zien was.

Website: https://www.michael-bully-herbig.de/

Joachim Gauck

joachim-gauck
joachim gauck

Politicus en Voormalig Bondspresident van Duitsland
Der Spiegel beschreef hem als ‘de betere voorzitter.’ en Bild noemde hem ‘de kandidaat van de harten’. Ook kreeg Gauck de bijnaam ‘Opa-Obama’. Na Wulffs aftreden, 17 februari 2012, was er de politieke partijen veel aan gelegen een gezamenlijke kandidaat te vinden, die het beschadigde imago van de politiek kon opvijzelen. Op zondag 18 maart 2012 werd Gauck door de Bondsvergadering gekozen tot bondspresident. In juni 2016 kondigde Gauck aan geen kandidaat te zijn voor een tweede ambtstermijn. Kort voor zijn afscheid in 2017 werd hij gedecoreerd als Ridder Grootkruis in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Website: https://de.wikipedia.org/wiki/Joachim_Gauck

Daniellec Lozeau

danielle-lozeau
danielle lozeau

Ballerina en Actrice
Ze is een klassiek geschoolde ballerina en begon op negenjarige leeftijd serieus ballet te studeren. Ze won jarenlang goud bij tal van danswedstrijden in de VS, voordat ze op 14-jarige leeftijd besloot dat acteren het pad was dat ze wilde volgen. Geboren in een ondersteunend gezin, leek het nastreven van acteren een natuurlijke fit voor Danielle, wiens carrière de afgelopen vier jaar aanzienlijk is gegroeid in zowel tv als film. Danielle heeft haar enthousiasme bewezen in de richting van rollen die meer risico en variantie met zich meebrengen dan de gemiddelde jonge acteur.

Website: https://daniellelozeau.wixsite.com/workingontime/about

Coraline-Cataldi Tassoni

coraline-cataldi_tassoni
coraline cataldi tassoni
coralina-cataldi-tassoni
coralina cataldi tassoni

Actrice, Zangeres
Born into a family of Opera professionals, she began performing in
her father’s Opera company at the tender age of three.
Cataldi-Tassoni is best known for her film work (Opera. Mother of Tears,

The Dirt, Phantom of the Opera) with renowned European directors such
as legendary filmmakers Dario Argento, Pupi Avati and Lamberto Bava.

Website: https://www.coralina.net/

Christian Lindner

christian-lindner
christian lindner

Politicus
Is een Duits politicus voor de Freie Demokratische Partei (FDP). Hij is sinds december 2013 voorzitter van deze partij. Lindner was van 2000 tot 2009 volksvertegenwoordiger in de Landdag van Noordrijn-Westfalen, van 2009 tot 2012 zetelde hij als parlementslid in de Bondsdag. In december 2013 nam hij de functie van partijvoorzitter van de FDP over van Philipp Rösler. Lindner leidde de campagne van de FDP bij de Duitse Bondsdagverkiezingen 2017 waarbij de partij de kiesdrempel na vier jaar afwezigheid in de Bondsdag terug haalde.

Website: https://www.christian-lindner.de/

Ashley Wagner

ashley-wagner
ashley wagner

voormalig Kunstschaatsster
Ze won op de Olympische Winterspelen in Sotsji een bronzen medaille in de landenwedstrijd, de zilveren medaille bij de WK van 2016 en de gouden medaille op het 4CK van 2012. Ze was vijf jaar toen ze begon met schaatsen.
Na het zien van de overwinning van kunstschaatsster Tara Lipinski (toen vijftien)
op de Winterspelen van 1998 kreeg de zesjarige Wagner meteen een duidelijk doel: ooit deelnemen aan de Olympische Winterspelen.
Bij de olympische kwalificatiewedstrijden in 2018 werd ze net als in 2014 vierde, maar kreeg ze nu geen uitzonderingspositie om alsnog deel te nemen aan de Spelen.
Ze maakte in 2019 bekend dat ze officieel was gestopt als kunstschaatsster.

Website: https://nl.wikipedia.org/wiki/Ashley_Wagner

Tim Minchin

tim-minchin
tim minchin

Komiek, Muzikant en Acteur
Hij is het bekendst om zijn combinatie van stand-upcomedy en muziek. Hiervan zijn drie cd’s en twee dvd’s uitgebracht. Verder is hij in Australië en Engeland op televisie verschenen. Minchin besloot al zijn humoristische liedjes in één show te verwerken, om vervolgens weer over te stappen op serieuzere muziek. Deze overstap maakte hij echter toch niet, omdat zijn show zeer geslaagd bleek. Hij brak in 2005 internationaal door, met shows op onder andere het Melbourne International Comedy Festival en het Edinburgh Fringe Festival. Tevens speelt Minchin een rol in de Amerikaanse serie “Californication”. Hij speelt hierin een coke-verslaafde rocker. November 2020 komt zijn eerste studio album, Apart Together, uit.

Website: https://www.timminchin.com/

Stefanie Powers

stefanie-powers
stefanie powers
stefanie-powers02
stefanie powers

Actrice
Zij werd in zowel 1980, 1981, 1982, 1983 als 1984 genomineerd voor een Golden Globe voor haar hoofdrol als Jennifer Hart in de detectiveserie Hart to Hart. Hiervoor werd ze in 1981 en 1982 ook genomineerd voor een Primetime Emmy Award en won ze in 1980 daadwerkelijk de People’s Choice Award voor favoriete actrice in een nieuw televisieprogramma. Powers maakte in 1960 haar acteerdebuut in een aflevering van de detectiveserie The Case of the Dangerous Robin. Haar eerste filmrol volgde in 1961, als Kay in de komedie Tammy Tell Me True. Powers kreeg in 1992 een ster op de Hollywood Walk of Fame.

Website: http://www.stefaniepowersonline.com/

Rodiney Santiago

rodiney-santiago
rodiney santiago

Acteur, Model en Danser
Op 19-jarige leeftijd begon hij aan een driejarige carrière als danser op het podium met verschillende countrybands. Hij begon Fysiotherapie te studeren, op 20-jarige leeftijd, in Betim. Gedurende deze tijd en later diende hij ook als stadscommissaris. Hoewel hij op 21-jarige leeftijd met modellenwerk begon, bleef Rodiney Fysiotherapie studeren tot hij 23 was. Daarna verhuisde hij naar Sao Paulo om zich aan een modellencarrière te wijden. Daar kreeg Rodiney internationale kansen. Na zijn grote dromen om naar de Verenigde Staten te verhuizen, verhuisde Rodiney in 2006 naar Atlanta om zes maanden Engels te studeren. Kort daarna tekende hij bij een modellenbureau in Miami, Florida, met de ambitie zijn carrière naar een nieuw niveau te tillen. Na zijn werk heeft Rodiney ook in Los Angeles gewoond. Hij verblijft momenteel in New York City, waar hij nog steeds model staat, acteren studeert en zijn nieuwe reality-tv-show “A-List: New York” opneemt.

Website: https://www.imdb.com/name/nm4106384/