Roger Federer

roger-federer
roger federer
roger-federer02
roger federer

voormalige Tennisspeler
In 1996 debuteerde Federer als junior in het ITF juniorencircuit. Federer sloot het jaar 1998 af als beste junior dankzij zijn overwinning op Wimbledon enerzijds, waar hij Irakli Labadze versloeg, en dankzij zijn finaleplaats op de US Open anderzijds, waar hij verloor van David Nalbandian. Met Olivier Rochus won hij de dubbeltitel op Wimbledon. Roger Federer is een zeer veelzijdige speler die vele aspecten van het spel beheerst en toepast. Hij komt uit in wedstrijden op alle ondergronden. Hoewel hij tijdens de jaren onder zijn coach Tony Roche vooral oefende op het winnen van punten aan het net, maakt Federer de meeste van zijn punten vanaf de baseline.

Website: https://rogerfederer.com/

Sherri Shepherd

sherri-shepherd
sherri shepherd

Actrice, Komiek, Schrijfster en Televisiepersoonlijkheid
Van 2007 tot 2014 was Shepherd mede-presentator van de talkshow The View overdag , waarvoor ze meerdere Daytime Emmy Award- nominaties ontving, waarvan ze er in 2009 een won. Ze speelde ook in de sitcoms Less than Perfect (2002-2006),
Sherri (2009), Trial & Error (2017-2018) en de heer Iglesias (2019). In 2009 publiceerde ze de roman Permission Slips: Every Woman’s Guide to Giving Herself a Break.
In 2012 verscheen ze als deelnemer aan het 14e seizoen van de reality-competitie-serie Dancing with the Stars . Ze begon met het hosten van de spelshow Best Ever Trivia Show op het Game Show Network in 2019.

Website: http://www.sherrishepherd.com/

Susie Castillo

susie-castillo
susie castillo

Actrice, TV-Presentatrice, Model en Miss
Ze streefde een carrière na in de media, maakte verschillende televisieoptredens en presenteerde shows zoals MTV ’s Total Request Live als VJ. Castillo reisde naar Panama City, Panama , om in mei deel te nemen aan de Miss Universe 2003- verkiezing. Haar nationale kostuum was ” Wonder Woman “. Castillo geplaatst bij de 15 halve finalisten. Ze werd 13e algemeen, net als haar plaatsing bij Miss Teen USA. Castillo was voorheen een reguliere Music Television ( MTV ) VJ en gastheer van TRL , en hielp bij de lancering van Mi TRL op MTV Tr3s in september 2006. Ze volgt nu fulltime acteren. Ze speelde ook de rol van Mercedes Hernandez in de TBS-show Tyler Perry’s House of Payne in een select aantal afleveringen in seizoen 5.

Website: https://www.susiecastillo.com/

Ziggy Marley

ziggy-marley
ziggy marley
ziggy-marley
ziggy marley

Zanger
Hij is een zoon van zanger Bob Marley en Rita Marley en heeft zowel solo (meerdere malen) als met een groep de Grammy Award voor Beste Reggae Album van het Jaar gewonnen. Naar eigen zeggen groeide Ziggy op met het ‘zelf maken van muziek’, en vond hij het heerlijk om met zijn broers te jammen. Op 11-jarige leeftijd legde hij dan ook met zijn zussen Cedella, Sharon en zijn broer Stephen de basis voor een nieuwe band; The Melody Makers. Later werden zij bekend als Ziggy Marley & The Melody Makers. In 1979 maakten zij hun eerste opnamen samen met hun vader, terwijl deze ook de nieuwe LP Survival aan het opnemen was. In 1985 kwam hun eerste LP uit, Play the Game Right. Hun label, EMI, wilde Ziggy als solo-artiest uitbrengen, maar de band besloot bij elkaar te blijven, en vertrok naar Virgin.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Ziggy_Marley

Bill Ward

bill-ward
bill ward

Drummer
Als kleuter was Bill Ward al geïnteresseerd in drummen en op zijn 15e trad hij al op. Hij speelde in verschillende bands voordat hij Tony Iommi ontmoette in 1964. Samen speelden ze in de groep Mythology totdat ze gingen samenwerken met Ozzy Osbourne en Geezer Butler in de band Polka Tulk Blues. In 1969 werd de bandnaam veranderd in Black Sabbath (na een korte periode ook nog Earth te hebben geheten). Hun debuutalbum kwam uit in 1970. Al na enkele maanden kwam de opvolger Paranoid uit, waarmee ze beroemd werden. Bill Ward bleef als drummer bij de groep in de periode die door fans de classic period wordt genoemd. Zelfs toen Osbourne de band verliet en vervangen werd door Ronnie James Dio, bleef Ward bij de band. In 1981 verliet Ward de band om te gaan spelen in Max Havoc. Dit was maar voor korte tijd, in 1983 kwam hij terug bij Black Sabbath voor de opnamen van een nieuw album. Het daaropvolgende jaar was hij alweer vertrokken. In 1985 drumde hij bij England’s Glory. Ook hier was hij snel vertrokken. In 1986 richtte hij zijn eigen band op, de Bill Ward Band. Hun eerste album werd in 1989 uitgebracht, op de opvolger moest 8 jaar worden gewacht. In 1997 was er een reünie van Black Sabbath waarbij Bill Ward ook van de partij was. Tijdens de repetities voor een tournee, kreeg Bill Ward een lichte hartaanval. Hij herstelde hier volledig van en zit sindsdien bij Black Sabbath.

Website: https://www.billward.com/

Billy Sheehan

billy-sheehan
billy sheehan

Bassist
Is een Amerikaanse bassist, bekend van de bands Mr. Big en The Winery Dogs.
Hij is tevens bekend van onder anderen Steve Vai, Talas, David Lee Roth en Niacin. Hij heeft vijf keer de “Best Rock Bass Player” lezers poll van Guitar Player magazine gewonnen voor zijn “lead bass” speelstijl. Het repertoire van Sheehan omvat het gebruik van akkoorden , tikken met twee handen , rechtshandige “drie-vinger- plukken ” -techniek en gecontroleerde feedback. Sheehan’s eerste fulltime band was Talas, een powertrio met Dave Constantino op gitaar en Paul Varga op drums. De band speelde een mix van covers en origineel materiaal, en alle drie de instrumentalisten wisselden elkaar af op leadzang.

Website: http://www.billysheehan.com/

Brian Austin Green

brian-austin-green
brian austin green
brian-austin-green-back
brian austin green (back)

Acteur
Is een Amerikaanse acteur die vooral bekend werd door zijn rol als David Silver in de Amerikaanse serie Beverly Hills 90210. Ook vertolkte hij de rol van Metallo in Smallville (2009-2010) en de rol van Keith in het 7e seizoen van Desperate Housewives. Hij werd geboren als Brian Peter Green. Maar omdat de naam Brian Green al voorkwam kreeg Brian van zijn ouders op zijn 9de ook nog de naam Austin erbij. Sinds 2008 laat hij zich weer Brian Green noemen. Naast Beverly Hills 90210 speelde Green ook nog in enkele Amerikaanse films die redelijk succesvol waren. Zo speelde hij in 1997 in de film Unwed Father, daarin speelt hij een zanger die per ongeluk vader wordt zonder dat hij getrouwd is met de betreffende moeder. In 2005 had hij ook een rol in de kortlopende sitcom Freddie en in “Fox’s Terminator: The Sarah Connor Chronicles” speelde hij de rol van een soldaat van de toekomst.

Website: https://www.imdb.com/name/nm0004977/

David Suzuki

david-suzuki
david suzuki

Geneticus en Presentator
Is een Canadees geneticus die bekendheid verwierf als een vertegenwoordiger
van de wetenschap en als milieu-activist. Hij is medestichter van de David Suzuki Foundation. Hij ontving verschillende prijzen voor zijn onderzoek naar genetische mutaties. Ook kreeg hij meerdere onderscheidingen voor het toegankelijk maken van wetenschappelijke kennis voor een groot publiek. Hij is vooral bekend als gastheer
en verteller van de populaire en langlopende CBC-televisiewetenschapsprogramma The Nature of Things , gezien in meer dan 40 landen. Hij staat ook bekend om het bekritiseren van regeringen vanwege hun gebrek aan actie om het milieu te beschermen.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/David_Suzuki

Isobel Varley

isobel-varley
isobel varley

Meest getatoeëerde vrouw op leeftijd ter wereld
Varley kreeg haar eerste tatoeage, 49 jaar oud, op een tatoeageconventie in het Hammersmith Palais. Volgens Guinness had Varley in een periode van tien jaar meer dan 200 ontwerpen geïnkt, waarmee ongeveer 93% van haar lichaam met tatoeages werd bedekt. Ze meldde dat “de enige gebieden die niet volledig getatoeëerd zijn mijn gezicht zijn, de voetzolen, mijn oren en een deel van mijn handen.” Varley heeft ook naar schatting meer dan 500 uur besteed aan het versieren van haar lichaam.
r.i.p. 11 mei 2015

Website: https://www.guinnessworldrecords.com/news/2015/5/isobel-varley-1937-2015-most-tattooed-female-senior-citizen-passes-away-378571

Jamie Kennedy

jamie-kennedy
jamie kennedy

Acteur en Komiek
Hij is vooral bekend door het spelen van Randy Meeks in de Scream- franchise (1996-2000) en het spelen van verschillende personages in The Jamie Kennedy Experiment (2002-2004) op The WB . Zijn andere opmerkelijke filmrollen zijn onder andere Romeo + Juliet (1996), Bowfinger (1999), Malibu’s Most Wanted (2003),
Finding Bliss (2009) en Good Deeds (2012). Hij speelde in het CBS- drama Ghost Whisperer (2005-2010), verzorgde stemwerk voor The Cleveland Show (2009-2013)
en toert regelmatig als stand-up comedian en podcaster. Kennedy leende zijn
stem aan de videogame ESPN NFL 2K5 als een bekende tegenstander met zijn
eigen voetbalteam, de Upper Darby Cheesesteaks.

Website: https://jamiekennedy.com/