Tanya Hansen

tanya-hansen
tanya hansen

Pornografische Actrice
Voordat ze de volwassen industrie betrad , werkte ze als stripper. Hansen verhuisde van Jessheim toen ze de middelbare school afmaakte en begon op te treden in stripclubs in Oslo en te verschijnen in softcore- tijdschriften; Kort daarna begon
ze op te treden in films voor volwassenen. Ze was redacteur van twee Noorse tijdschriften, Cocktail en Lek. In 1999 presenteerde Hansen het P3- radioprogramma Opptur. In 2005 lanceerde ze de kledingwinkel “Paparazzi”
en de online winkel “Fashion Diva”. Ze verscheen ook in advertenties en
commercials voor het telecommunicatiebedrijf Telenor.

Website: https://www.tanyahansen.com/

The Cranberries

the-cranberries
the cranberries

voormalig Rockband
The Cranberries was een Ierse rockband die populair werd in de jaren 90.
De band trad op met onder andere The Rolling Stones en AC/DC, en in 1995
bezorgde het album No need to argue hen de internationale doorbraak.
Noel en Mike Hogan, twee broers uit de Ierse stad Limerick, begonnen in 1990 een band met drummer Fergal Lawler. Oorspronkelijk heette de band The Cranberry
Saw Us, een woordspeling op cranberry sauce. Dolores O’Riordan deed met succes auditie voor de rol van lead-zangeres en schreef de tekst voor het nummer Linger.
Haar stem, variërend van scherp tot krachtig en van hoog tot laag,
is het essentiële kenmerk van het geluid van de band.
r.i.p. 15 januari 2018 (Dolores O’Riordan)

Website: https://www.cranberries.com/

Toby Keith

toby-keith
toby keith

Country Zanger en Acteur
Toby Keith kwam voor de eerste keer met muziek in aanraking in het restaurant van zijn grootmoeder, waar af en toe countrybands optraden. Zijn eerste belangstelling ging echter uit naar American football en rodeo’s. Na afsluiting van zijn schooltijd ging hij werken in de olie-industrie. In zijn vrije tijd speelde hij football en hield hij zich bezig met countrymuziek. Hij formeerde de band Easy Money Band, die ging optreden in het plaatselijke clubcircuit. Na enkele jaren verloor hij zijn baan en probeerde hij aanvankelijk om geld te verdienen met football. In 1984 besloot hij om zich volledig op de muziek te concentreren. Bij een klein label bracht hij enkele platen uit en speelde hij demotapes in. Producent Harold Shedd werd opmerkzaam en contracteerde hem voor Mercury Records. Zijn debuutalbum Toby Keith verscheen in 1993 en er werden meer dan twee miljoen exemplaren van verkocht. De single Should’ve Been a Cowboy van dit album werd een nummer 1-hit in de countrycharts, verdere songs haalden de top 10.
r.i.p. 5 februari 2024

Website: https://www.tobykeith.com/

Frauke Ludowig

frauke-ludowig
frauke ludowig

Televisie- en Radio Presentatrice
Van 1988 tot 1990 was Ludowig vrijwilliger bij radio ffn in Isernhagen en modereerde daar onder meer de vroege ochtendprogramma’s. Daarna schakelde ze over naar de tv-zender RTL , waar ze vandaag nog steeds voor werkt. Sinds mei 1994 leidt ze het programma Exclusiv – Das Starmagazin , waarvan de onderwerpen vergelijkbaar zijn met die van de regenboogpers . In mei 1994 nam ze de redactionele leiding van de verschillende exclusieve formats over. Van 2004 tot 2009 was ze ook elk jaar moderator van Domino Day . Ook presenteerde ze sporadisch het lifestylemagazine Life – Die Lust zu Lebendie voornamelijk in de zomermaanden werd uitgezonden.

Website: https://www.fraukeludowig.com/

Günther Jauch

gunther-jauch02
gunther jauch
gunther-jauch
gunther jauch

Journalist, Televisie- en Radio Presentator
Hij begon zijn carrière in 1977 als presentator van een sportprogramma op de radiozender RIAS Berlin. Hij werd landelijk bekend bij het tv-station ZDF, waar hij onder andere de Aktuelle Sportstudio presenteerde. In 1989 stapte hij over naar de commerciële zender RTL Television, waar hij sinds 1990 het programma Stern TV presenteert. Ook is Jauch veel te zien als presentator van sportprogramma’s. In 1998 beleefde hij een hoogtepunt van zijn loopbaan voor de Champions League-wedstrijd Real Madrid – Borussia Dortmund. Voor aanvang van het duel stortte een doel in, waardoor de wedstrijd 76 minuten te laat begon. Jauch en commentator Marcel Reif vulden de tijd op met commentaar dat meer kijkers wist te boeien dan de wedstrijd zelf. Op een gegeven moment merkte hij op: “Für alle Zuschauer, die erst jetzt eingeschaltet haben, das erste Tor ist schon gefallen…” oftewel vertaald “Voor alle kijkers, die nu pas hebben ingeschakeld, het eerste doel(punt) is al gevallen…”

Website: https://iutv.de/moderator/guenther-jauch

Jacqui Jeras

jacqui-jeras
jacqui jeras

Meteorologist, Weervrouw
Jacqui Jeras is een bekroonde, doorgewinterde meteoroloog op de camera die in 2016 bij The Weather Channel begon als freelancer. Ze kwam fulltime bij het netwerk in april 2019. Jacqui heeft ervaring met werken op zowel nationaal als lokaal niveau. Ze bereidt en voorspelt doordeweekse middagen op Weather Center Live en rapporteert ook vanuit het veld.

Website: https://www.facebook.com/JacquiJerasMeteorologist/

Joschka Fischer

joschka-fischer
joschka fischer

Politicus en Voormalig Minister van Buitenlandse Zaken van Duitsland
In 1998 werd Fischer vice-bondskanselier en minister van Buitenlandse Zaken in het rood-groene kabinet onder leiding van kanselier Gerhard Schröder.
Bij de verkiezingen van 2002 haalde de meerderheid een krappe overwinning en Fischer werd herbenoemd. Na de vervroegde verkiezingen van 18 september 2005 was er geen rood-groene meerderheid meer mogelijk. Officieel eindigde zijn ambt als minister op 18 oktober 2005, de dag waarop het nieuwe parlement samenkwam.
Hij bleef het ambt evenwel waarnemen tot 22 november 2005, dag van de beëdiging van het kabinet Merkel. Frank-Walter Steinmeier (SPD) volgde hem op als
minister van Buitenlandse Zaken.

Website: https://de.wikipedia.org/wiki/Joschka_Fischer

Michael Chiklis

michael-chiklis
michael chiklis

Acteur
Is een Amerikaans acteur die vooral bekend werd door zijn rollen in de politieseries The Commish en The Shield en als Ben Grimm/Het Ding in de Fantastic Four-films. Voor zijn rol in The Shield won hij een Emmy Award en een Golden Globe;
in 2004 was hij tevens genomineerd voor een tweede Golden Globe.
In 2005 speelde hij de rol van The Thing in de film Fantastic Four en ook in de sequel Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer. Als fan van de oorspronkelijke stripboekenserie van Marvel Comics ontving Chiklis lovende kritieken,
terwijl de film verder niet bepaald enthousiast ontvangen werd.

Website: https://www.imdb.com/name/nm0004821/

Paloma Herrera

paloma-herrera
paloma herrera

Balletdanseres en Choreografe
Is een prominente Argentijnse ballet danser, choreograaf en artistiek directeur, die een van de belangrijkste danser met was American Ballet Theatre , waar ze werkte voor vierentwintig jaar. Ze is momenteel de directeur van Colon Theatre Ballet. Ze werd officieel lid van het corps de ballet van het American Ballet Theatre in 1991; in 1993 werd ze gepromoveerd tot solist en in 1995 werd ze hoofddanseres.

Website: http://www.palomaherrera.com/

Paul Gambaccini

paul-gambaccini
paul gambaccini

Radiopersoonlijkheid, Presentator en Schrijver
Hij heeft de dubbele nationaliteit van de Verenigde Staten en de Britse nationaliteit, nadat hij in 2005 Brits staatsburger werd. Gambaccini, bekend als “The Great Gambo” en “The Professor of Pop”, was 16 jaar lang presentator van BBC Radio 1, waaronder 11 jaar in een wekelijkse show waarin de Billboard Top 30 werd afgeteld . Gambaccini leverde regelmatig bijdragen aan het langlopende kunstprogramma Kaleidoscope van BBC Radio 4. Hij was een lange tijd correspondent voor de tv-ochtendshows voor de Britse televisie en is regelmatig te zien in andere Britse tv-tijdschriftshows.
Hij was de gastheer van de 12-delige Classic FM- serie Paul Gambaccini’s Hall of Heroes , en is voorzitter van de Radio 4 muziekquiz Counterpoint . Hij is sinds juli 2016 de presentator van Pick of the Pops op BBC Radio 2 en America’s Greatest Hits op Greatest Hits Radio op zaterdagmiddag. Gambaccini werd in 2005 opgenomen in de Radio Academy Hall of Fame en is de auteur van meer dan 15 boeken.

Website: https://www.imdb.com/name/nm1449900/

Paul Prudhomme

paul-prudhomme
paul prudhomme

Chef-Kok en Presentator
Was een Amerikaanse celebrity chef-kok wiens specialiteiten waren Creoolse
en Cajun gerechten, die hij ook werd gecrediteerd met het populariseren.
Hij was de chef-eigenaar van K-Paul’s Louisiana Kitchen in New Orleans,
en had vroeger verschillende andere restaurants bezeten en gerund.
Hij ontwikkelde verschillende culinaire producten, waaronder hete saus
en kruidenmixen, en schreef 11 kookboeken.
r.i.p. 8 oktober 2015

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Prudhomme

Robin Meade

robin-meade02
robin meade
robin-meade
robin meade

Journaliste en Nieuwslezerin
Zij is het belangrijkste nieuwsanker voor HLN ’s ochtendshow Morning Express met Robin Meade . Meade is een voormalige Miss Ohio en begon haar uitzendcarrière bij lokale stations in die staat. Ze kwam in 2001 bij HLN. Ze heeft een regionale Emmy Award gewonnen. Meade bracht in 2011 en 2013 countrymuziekalbums uit. Meade begon haar carrière in de omroep als verslaggever bij WMFD-TV in Mansfield, Ohio. Ze werkte toen als anker en verslaggever bij WCMH-TV in Columbus, Ohio , en bij WJW-TV in Cleveland. Later kreeg ze een baan in Miami, Florida als het ochtendnieuwsanker van WSVN-TV ’s Today in Florida en diende ook als middaganker en gezondheidsverslaggever van het station.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Robin_Meade

Bobby George

bobby-george
bobby george

Engels TV-Presentator en voormalig Professioneel Darter
Bijzonder aan Mister Glitter (opkomstnummer: Queen met “We Are the Champions”) is dat hij pas op 29-jarige leeftijd met darten is begonnen. In 1976 won George meteen het eerste toernooi waaraan hij deelnam: de Hainault Super League Singles. In relatief korte tijd trad hij toe tot de elite van de dartsport met prestaties als het winnen van het North-American-Open (1978) en het News of the World Darts Championship (1979, 1986). In 1980 haalde George de finale van de Embassy (tegenwoordig Lakeside) die hij met 5-3 verloor van vijfvoudig wereldkampioen Eric Bristow. Naast zijn bezigheden als darter is Bobby George sinds 1999 de vaste commentator bij de BBC tijdens het officieuze WK-dartstoernooi op Lakeside en speelt hij diverse figurantenrollen in Engelstalige films.
In 2013 bereikte zijn zoon Richie George de halve finales.

Website: https://twitter.com/bobbygeorge180?lang=nl

Brian Evans

brian-evans-cd
brian evans (cd)
brian-evans-cd-back
brian evans (cd back)

Zanger, Schrijver, Politicus
Bigbandzanger die vooral bekend staat als crooner. Evans ‘zangcarrière begon eind jaren tachtig en omvatte later uitgebreide optredens in Vancouver, Las Vegas en Hawaii. Na een rol in een televisiecommercial werd hij in de jaren negentig aangenomen in andere acteerrollen. Evans rende in 2004 en 2014 naar de Amerikaanse Senaat als Democraat uit Hawaï, voordat hij zich in 2018 als Republikein voor het Amerikaanse Huis kandidaat stelde. Hij was de Republikeinse genomineerde voor het 2e congresdistrict van Hawaï
in 2018. Evans liep in 2020 als democraat voor het 2e congresdistrict van Hawaï.

Website: https://www.brianevans.com/

Dan McCarney

dan-mccarney
dan mccarney

voormalig American Football Coach
McCarney was van 1972 tot 1974 aanvallend lineman aan de Universiteit van Iowa en werd in 1974 benoemd tot teamcaptain. Van 1977 tot 1978 keerde hij terug naar Iowa als assistent-assistent onder Bob Commings . Toen Hayden Fry in 1979 in Iowa aankwam, benoemde hij McCarney tot coach van de verdedigingslinie, een functie die hij 10 jaar bekleedde – waarin Iowa twee keer in de Rose Bowl speelde. Hij diende als verdedigingscoördinator en verdedigingsliniecoach aan de Universiteit van Wisconsin-Madison onder Barry Alvarez van 1990 tot 1994.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Dan_McCarney

Danny Musico

danny-musico
danny musico

voormalig Bokser, Fitnessexpert en Acteur
Musico is een voormalig lid van het Olympisch boksteam, een voormalig gouden handschoenenkampioen en tweevoudig professioneel wereldkampioen super middengewicht boksen. Hij traint regelmatig topsporters en bekende beroemdheden, en is een on-air commentator voor ESPN, HBO en het USA Network.

Website: https://www.facebook.com/DannyMusicoOfficial/

Götz Alsmann

gotz-alsmann
gotz alsmann
gotz-alsmann02
gotz alsmann

Zanger en voormalig TV-Presentator
Is een Duitse jazzmusicus. Naast vele andere instrumenten speelt hij voornamelijk piano en is hij zanger en entertainer. Hij is in Duitsland zeer bekend door zijn vele televisie-optredens. Sinds 1986 werkt Alsmann vaak als presentator voor de televisie, aanvankelijk in Roxy – das Magazin für den jungen Erwachsenen (WDR). Sinds 1996 presenteert hij samen met Christine Westermann het programma Zimmer frei!,
dat in het jaar 2000 bekroond werd met de Adolf Grimme-prijs.

Website: https://goetz-alsmann.de/

Kathleen Sebelius

kathleen-sebelius
kathleen sebelius

Voormalig Amerikaans Minister van Volksgezondheid en Sociale Zaken
Is een Amerikaanse zakenvrouw en politicus die als 21ste geserveerd Amerikaanse minister van Health and Human Services van 2009 tot 2014.
Als secretaris van Health and Human Services, Sebelius speelde een belangrijke rol bij het toezicht op de implementatie van de Affordable Care Act.
Voordat ze secretaris werd, was ze van 2003 tot 2009 de 44e gouverneur van Kansas, de tweede vrouw die dat ambt bekleedde.

Website: http://www.sebeliusresources.com/

Leslie Segrete

leslie-segrete
leslie segrete

Ontwerper, Decorateur, Timmervrouw en Chef-Kok
Ze is vooral bekend van haar werk in de TLC- show While You Were Out,
die in 2006 een vierjarige serie afsloot. Ze verscheen ook als ontwerper bij Trading Spaces en Ugliest House on the Block. Ze is momenteel co-host van The Money Pit Home Improvement Radio Show metTom Kraeutler. In 2014 sloot ze zich als ontwerper aan bij het tv-programma Hotel Impossible. Segrete toegetreden
tot de cast van de Travel Channel ’s Hotel Impossible voor zijn vierde seizoen in 2014, die als één van de ontwerpers van het programma.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Leslie_Segrete

Mitt Romney

mitt-romney
mitt romney

Ondernemer, Politicus en Senator
Hij is de junior senator voor Utah sinds 2019. Daarvoor was hij de gouverneur van Massachusetts van 2003 tot 2007. Hij was een kandidaat in de Republikeinse voorverkiezingen voor de presidentsverkiezingen van 2008. In presidentsverkiezingen van 2012 werd Romney gekozen als de Republikeinse kandidaat en nam hij het in de algemene verkiezing op tegen toen zittend president Barack Obama.

Website: https://www.romney.senate.gov/