Julie Budd

julie-budd
julie budd

Actrice, Zangeres en Cabaretière
Bekend om haar optredens op de Las Vegas Strip in de jaren zeventig. Ze was vaak een voorprogramma van de shows van Frank Sinatra in Caesars Palace . Ze blijft optreden, voornamelijk in New York City, waar ze ook toneelactrice is. Budd begon haar zangcarrière op 12-jarige leeftijd en betrad het podium voor een amateuravond in het Tamarack-resortkamp in de Catskills. Daar werd ze opgemerkt door producer Herb Bernstein , die haar persoonlijke manager en arrangeur werd. Hij bleef de komende dertig jaar met haar samenwerken.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Julie_Budd

Lane Brody

lane-brody
lane brody

Country Zangeres
Actief sinds de vroege jaren 1980, het best bekend voor haar 1984 Billboard-topping land hit “The Yellow Rose” (een duet met countryzanger Johnny Lee ),
en voor het Oscar-genomineerde nummer “Over You” uit de film Tender Mercies uit 1983. Ze is de eerste vrouw in de countrymuziek met een Oscar-genomineerde hit
van een soundtrackalbum. Naast “The Yellow Rose”, heeft Brody elf andere
hitlijsten op de Billboard country charts. Lane werd in 1996 opgenomen in de
Walkway of Stars van de Country Music Hall of Fame.

Website: http://www.lanebrody.com/

Nancy Cartwright

nancy-cartwright
nancy cartwright

Actrice, Comédienne en Stemartieste
Ze staat vooral bekend als de stem van Bart in The Simpsons. Voor deze rol ontving ze zowel een Primetime Emmy Award in 1992 als een Annie Award in 1995. Andere personages in deze serie welke zij de stem geeft zijn Nelson Muntz, Ralph Wiggum, Todd Flanders, Kearney en Database. Daarnaast sprak ze de stem in van onder meer Daffney in de De Snorkels, Rufus in Kim Possible en Todd Daring in The Replacements. Als actrice was Cartwright op het scherm te zien in verschillende films en series. Voorbeelden zijn Cheers en The Fresh Prince of Bel-Air.

Website: https://nancycartwright.com/

Robert Llewellyn

robert-llewellyn
robert llewellyn

Acteur, Regisseur, Komiek, Presentator en Schrijver
Llewelyn werd bekend als Kryten in de Britse komische sciencefictionserie Red Dwarf en als presentator van het televisieprogramma Scrapheap Challenge.
Ook was hij te zien als veteraan van de Falklandoorlog in een aflevering van Bottom. Andere gastrollen vertolkte hij onder meer in Alas Smith & Jones, Boon en Hustle. Daarnaast speelde hij enkele filmrollen, waaronder in Ghost Dance, Grushko en MirrorMask. Hij presenteert verder een YouTube-serie genaamd Fully Charged.
Llewellyns eerste uitstapje naar de wereld van de showbusiness begon als een
hobby en organiseerde een paar amateur-cabaretavonden in een pakhuis aan de rivier met uitzicht op de Tower Bridge in Londen.

Website: https://www.imdb.com/name/nm0515753/

Tony Hawk

tony-hawk
tony hawk

Skateboarder en Ondernemer
Zijn bijnaam is The Birdman. Hij wordt gezien als een van de meest succesvolle en invloedrijkste pioniers in het vert skateboarden. Hawk begon op zijn negende met skaten. Hij haalde op twaalfjarige leeftijd zijn eerste sponsorcontract binnen. Twee jaar later werd hij prof en zat hij in het Powell Peralta Bones Brigade Team met Stacy Peralta als coach. In 1984 werd hij voor het eerst wereldkampioen skateboarden. Van de 103 wedstrijden die hij heeft gereden won hij er 73. Hawk ontleent zijn bekendheid onder andere aan de in licentie geproduceerde Tony Hawk computerspelen en aan de in 1999 voor het eerst succesvol uitgevoerde 900-gradenspin. Hawk speelde gastrollen in verschillende films en televisieseries, vaak ook als cameo. Hij is ook betrokken bij diverse filantropische activiteit, onder meer via zijn eigen Tony Hawk Foundation die helpt met het bouwen van skateparken in achtergestelde buurten.

Website: https://tonyhawk.com/

Al Roker

al-roker
al roker

Weersvoorspeller, Journalist, Televisiepersoonlijkheid, Acteur en Schrijver
Hij is het huidige weeranker op NBC ’s Today. Roker fungeert ook als co-host op 3rd Hour Today , hoewel dit laatste niet officieel werd aangekondigd door NBC News. Hij heeft een inactieve American Meteorological Society Television Seal # 238. Op 12 november 2014, om 22.00 uur Eastern Standard Time , probeerde Roker het onofficiële wereldrecord te verbeteren voor een ononderbroken live weerbericht van 33 uur dat werd gehouden door de Noorse weeromroep Eli Kari Gjengedal. Op 14 november 2014, om 8:00 uur Eastern Standard Time, vestigde Roker het Guinness Wereldrecord door 34 uur te rapporteren. In de aflevering van Today van 14 december 2018 werd Roker 40 jaar geëerd bij NBC. Het Today Plaza werd ter ere van hem officieel “Rokerfeller Plaza” genoemd.

Website: http://alrokerentertainment.com/al-roker/

Arabella Kiesbauer

arabella-kiesbauer
arabella kiesbauer

TV-Presentatrice, Schrijfster en Actrice
Ze werd bekend met de talkshow Arabella , die van 1994 tot 2004 op ProSieben
werd uitgezonden. Ze begon haar televisiecarrière als presentator van het
ORF- jeugdprogramma X-Large van 1987 tot 1993. Sinds 1991 werkte ze ook voor de Duitse particuliere omroep ProSieben (inclusief het tijdschrift Rund um Hollywood ), waar ze aanvankelijk werkte als omroeper, vanaf 1994 was er met haar werkdag Talkshow Arabella . In hetzelfde jaar bracht ze ook een cd uit genaamd Number One. Op 12 januari 2021 kondigde ORF aan dat Kiesbauer vanaf februari 2021 opnieuw
de castingshow Starmania zou modereren.

Website: http://www.arabella-kiesbauer.at/

Casey Kasem

casey-kasem
casey kasem

Stemacteur, Discjockey, Muziekhistoricus en Radiopersoonlijkheid
Die gemaakt en gehost verschillende radio countdown-programma’s, met name Amerikaanse Top 40. Hij was de eerste acteur om voice Norville “Shaggy” Rogers in de Scooby-Doo franchise (1969-1997 en 2002-2009). Kasem was mede-oprichter van de Amerikaanse Top 40- franchise in 1970 en hostte deze vanaf het begin tot 1988 en opnieuw van 1998 tot 2004. Tussen januari 1989 en begin 1998 was hij de gastheer van Casey’s Top 40 , Casey’s Hot 20 en Casey’s Countdown . Van 1998 tot 2009 was Kasem ook gastheer van twee volwassen hedendaagse spin-offs van de Amerikaanse Top 40 : de Amerikaanse Top 20 en de Amerikaanse Top 10 . Hij hielp bij het oprichten van de American Video Awards in 1983 en bleef deze co-produceren en hosten tot de laatste show in 1987. Kasem verzorgde ook veel commerciële voice-overs, zong veel stemmen voor kindertelevisie (zoals Sesamstraat en de tekenfilmserie Transformers ), was “de stem van NBC ” en hielp met de jaarlijkse Jerry Lewis telethon.
r.i.p. 15 juni 2014

Website: https://www.imdb.com/name/nm0440487/

Gail Devers

gail-devers
gail devers

voormalige Amerikaanse Atlete
Ze was gespecialiseerd in de sprint en het hordelopen. Bij de Olympische Spelen heeft ze drie keer een gouden medaille gewonnen. Zij is sinds 1993 Noord- en Midden-Amerikaans indoorrecordhoudster op de 60 m. Ook stond sinds 2000 het Noord- en Midden-Amerikaanse record op de 100 m horden op haar naam, totdat dit haar in 2013 afhandig werd gemaakt door landgenote Brianna Rollins. Bovendien had zij in 2003 een dergelijk record gevestigd op de 60 m horden, maar dat was haar al eerder afgepakt door Lolo Jones op de WK indoor van 2010 in Doha.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Gail_Devers

Leigh Taylor-Young

leigh-taylor-young
leigh taylor young

Voormalig Actrice
Nadat ze in 1962 haar schooldiploma kreeg, begon ze te studeren aan de Northwestern-universiteit. Ze kreeg nooit haar diploma, aangezien ze stopte om actrice te worden. Taylor-Young kreeg haar eerste rol in het Broadway-stuk Three Bags Full, dat na vijf weken al werd stopgezet. Ze verhuisde vervolgens naar Los Angeles, waar ze een seizoen lang de rol van Rachel Welles speelde in de soapserie Peyton Place. Hier ontmoette ze Ryan O’Neal, met wie ze in 1967 trouwde. Samen kregen ze een kind, Patrick. In 1968 was Taylor-Young tegenover Peter Sellers te zien in I Love You, Alice B. Toklas!. Ze was in de jaren 80 voornamelijk te zien in televisieseries. Zo had ze een vaste rol in The Devlin Connection, The Hamptons en Dallas. In de jaren 90 kreeg ze na gastrollen in Picket Fences, JAG, Murder, She Wrote en 7th Heaven, een vaste rol in Aaron Spellings Sunset Beach. Dit werd gevolgd door een terugkerende rol in Beverly Hills, 90210. Sinds 2004 speelt Taylor-Young de rol van Katherine Barrett Crane in Passions.

Website: http://www.lty.com/

Maxi Mounds

maxi-mounds
maxi mounds
maxi-mounds02
maxi mounds
maxi-mounds02-back
maxi mounds (back)

Amerikaans Naakt Model, Stripper en Pornografische Actrice
Mounds staat bekend om haar extreem grote borstimplantaten . De implantaten van Mounds zijn borstimplantaten van polypropyleen , die het borstweefsel irriteren, waardoor de borsten continu groeien terwijl ze zich vullen met vloeistof.
In 1995 begon Maxi te verschijnen in het exotische danscircuit met de toenmalige collega-stripper Mini Mounds als een duo-act genaamd “Moving Violations”;

de twee werden erkend door twee prijsvragen in 1999, door de duo-kampioen van
de VS te worden, en ook door de World Duo Competition, waar ze de eerste runner-up waren. De twee bleven samen optreden als een act tot Mini’s pensionering van het circuit in 2005. Maxi is ook verschenen in verschillende softcore meisjes / meisjes volwassen video’s en afbeeldingen met collega-volwassen entertainer en exotische danseres Kayla Kleevage. Mounds heeft het Guinness World Record voor ‘s
werelds grootste augmented borsten’. Ze benaderde Guinness in augustus 2003, maar de categorie bestond nog niet. Na het maken van de categorie nam
Guinness contact met haar op om documentatie van haar metingen op te vragen.
Ze kreeg een officieel certificaat met de tekst: Maxi Mounds (VS) werd gemeten
in Sarasota, Florida , VS, op 4 februari 2005 en bleek een onderborstmaat te hebben van 91,4 cm (36 inch) en een rond borst-over-tepelmaat van 153,67 cm (60,5 inch).
Ze draagt ​​momenteel een BH in maat 42M ( UK 42J ).

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Maxi_Mounds

Stephen Collins

stephen-collins
stephen collins

voormalig Acteur en Schrijver
Hij staat bekend om het spelen van Eric Camden in de langlopende televisieserie 7th Heaven van 1996 tot 2007. Sindsdien heeft Collins de rollen gespeeld van Dayton King in de ABC- tv-serie No Ordinary Family en Gene Porter in de televisieserie Revolution , father van het personage van Elizabeth Mitchell , Rachel Matheson. Voor 7th Heaven stond Collins bekend om zijn rol als Commander Willard Decker in de film Star Trek: The Motion Picture uit 1979.

Website: http://www.stephencollins.com/

Steve Irwin

steve-irwin
steve irwin
steve-irwin-back
steve irwin (back)
steve-irwin
steve, bindi sue, terri

Dierentuinhouder, Natuuronderzoeker, Documentairemaker en Presentator
Irwin werd bekend door zijn spectaculaire en enthousiast door hem gepresenteerde televisieprogramma “The Crocodile Hunter” (vertaling: de krokodillenjager).
Irwin was eigenaar van de Australische dierentuin Australia Zoo in Beerwah, oorspronkelijk een reptielenpark, in 1970 opgericht door zijn vader Bob
en in 1992 door Steve overgenomen. Irwin trouwde in 1992 met Terri Raines uit Eugene (Oregon, Verenigde Staten). Ze kregen twee kinderen, Bindi Sue (24 juli 1998) en Robert Clarence (1 december 2003).
r.i.p. 4 september 2006 (Steve)

Website: https://www.australiazoo.com.au/

Tenison Twins

tenison-twins
tenison twins

Actrice en Model
Rosie en Renee poseerden samen in het augustusnummer van Playboy 2002.
Renee Tenison verscheen als de Playmate van de maand in het novembernummer van Playboy Magazine en werd vervolgens uitgeroepen tot Playmate of the Year voor 1990, de eerste PMOY van Afro-Amerikaanse afkomst. In 2001 werd ze door de lezers van het tijdschrift Black Men gekozen als een van de tien meest sexy vrouwen van het jaar . In 2017 op 49-jarige leeftijd dupliceerde Tenison haar Playmate of the Year-cover samen met haar cohorten Kimberley Conrad , Candace Collins , Lisa Matthews , Cathy St. George , Charlotte Kemp en Monique St. Pierre bijna drie decennia later.
Als werkende actrice was Rosie te zien in verschillende gastrollen in verschillende televisieshows, waaronder Martin , Married With Children (naast tweelingzus Renee), Malcolm & Eddie , en speelde ze een hoofdrol in de tv-serie LA Heat , die was een actievolle detectiveprogramma in Los Angeles.

Website: https://priceisright.fandom.com/wiki/Rosie_Tenison
https://worddisk.com/wiki/Renee_Tenison/

Thierry Boutsen

thierry-boutsen
thierry boutsen

voormalig Belgisch Formule 1 Coureur
Via de Formule 3 en de Formule 2 belandde hij in 1983 in de Formule 1.
Hij debuteerde bij het team van Arrows in de Grote Prijs van België, waarin hij door technische problemen tot opgave werd gedwongen. Hij reed in zijn Formule 1-carrière voor de teams van Arrows, Benetton, Williams, Ligier en Jordan.
Hij won in 1989 met Williams zowel in Canada als Australië, telkens in de stromende regen. In 1990 behaalde hij zijn derde en laatste overwinning in Hongarije waar hij van start tot finish de leiding wist te behouden. Behalve in de Formule 1 kwam hij ook meermaals uit in uithoudingswedstrijden zoals de 24 uur van Le Mans,
onder andere voor Porsche en Toyota.

Website: https://nl.wikipedia.org/wiki/Thierry_Boutsen

Bob Barker

bob-barker
bob barker
bob-barker02
bob barker

voormalige Amerikaanse Presentator van Spelletjesprogramma’s
Hij is voornamelijk bekend als presentator van het spelletjesprogramma
The Price Is Right van 1972 tot 2007, wat het tot het langste overdag draaiende spelletjesprogramma in de Noord-Amerikaanse televisiegeschiedenis maakt.
Verder trad hij ook op als presentator van het spelletjesprogramma Truth or Consequences van 1956 tot 1975. Na een 50 jaar lange carrière, waarvan 35 jaar werkend bij The Price Is Right, pensioneerde Barker in juni 2007. Barker is een aanhanger van dierenrechtenactivisme en dierenrechtenorganisaties,
zoals The United Activists for Animal Rights en de Sea Shepherd Conservation Society. Dankzij zijn donatie aan de Sea Shepherd Conservation Society heeft
hij een schip naar zich vernoemd gekregen: de Bob Barker.
r.i.p. 26 augustus 2023

Website: https://priceisright.fandom.com/wiki/Bob_Barker

David Attenborough

david-attenborough
david attenborough

Britse Bioloog en Televisiemaker
Die vooral bekend is door zijn vele bekroonde natuurdocumentaires die door de Britse omroep BBC worden uitgezonden. Hij is voor zijn verdiensten opgenomen in een groot aantal orden en mag zich ‘Sir’ noemen. Tot Attenboroughs belangrijkste natuurseries kunnen Life on Earth (Het leven op aarde), The Living Planet
(De levende planeet) en Trials of Life (Beproevingen van het leven) gerekend worden. Deze reeksen bekijken de organismen op aarde vanuit het standpunt van respectievelijk evolutie en taxonomie, ecologie en levensloop.
Samen worden ze de Life Trilogy (Levenstrilogie) genoemd.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/David_Attenborough

Janey Lee

janey-lee
janey lee
janey-lee-back
janey lee (back)

Fitness- Bikini Model
Haar eerste betaalde baan was voor Lowrider Magazine. Sindsdien is ze in verschillende tijdschriften, kalenders en posters verschenen. Ze is een Budweiser-meisje, een geassocieerd lid van het Extreme Bikini Team en ongeveer 5 jaar onderdeel van het California Bikini Team. Gedurende deze tijd heeft ze gemodelleerd naar zwemmershows en verschillende promotie-evenementen.

Website: http://www.ultimatehawaii.com/janey/

Janice Pennington

janice-pennington
janice pennington

voormalig Model, Actrice en Schrijfster
Was een van de originele ” Barker’s Beauties ” -modellen op The Price Is Right. Pennington was het langstlopende model van The Price Is Right van de première van de show in 1972 tot 2000. Ze was ook de Playmate van de maand van Playboy magazine voor het nummer van mei 1971. Ze is de oudere zus van collega-model Ann Pennington. Ze is de medeoprichter van het Hollywood Film Festival.

Website: https://priceisright.fandom.com/wiki/Janice_Pennington

Jim Davis

jim-davis
jim davis

Amerikaans Stripauteur
Davis bracht zijn jeugd door op een kleine boerderij met zijn ouders, zijn jongere broer Dave en 25 katten. De kleine Jim had astma, waardoor hij soms niet zijn taken in en rond het huis kon doen. De tijd die hij daardoor overhield vulde hij met tekenen. Al snel ontdekte hij dat zijn tekeningen leuker werden als hij er tekst bij voegde. Zo maakte hij zijn eerste strips. Garfield bleek een schot in de roos. De populariteit van de strip nam al snel toe. Jim begon hierop met het maken van schetsen van katten gebaseerd op herinneringen aan zijn jeugd op de boerderij. De schets die hem het meest aansprak was die van een enorm dikke kat die hij bij het tekenen de naam Garfield had gegeven (vernoemd naar zijn opa James A. Garfield Davis).
Vandaag de dag verschijnt deze strip wereldwijd in meer dan 2000 kranten.

Website: https://www.beingjimdavis.com/