Monét Lerner

monet-lerner
monet lerner

Zangeres en Actrice
Monet Lerner past zich al zo lang als ze zich kan herinneren aan de showbusiness aan. Ze groeide op in Los Angeles met haar ouders en haar huis werd altijd overspoeld met muziek en kunst, waardoor zingen en acteren net zo natuurlijk was als lopen en praten. Toen ze negen was, schreef ze haar eerste liedje, en daarna kwam alles gewoon tevoorschijn. Ze nam vanaf de leeftijd van drie tot haar veertiende deel aan veel kerkelijke musicals. Ze heeft veel professionele Muziektheaterproducties gedaan zoals “Grease”, “Bye Bye Birdie”, “The Music Man” en meest recentelijk “Teen Witch The Musical”. Ze heeft meer dan honderd liedjes geschreven / mede-geschreven, en schrijft nog elke dag. Monet is nu net 17 jaar oud en heeft vele locaties uitverkocht, waaronder ‘The Whisky’ en ‘ Wat acteren betreft, is Monet te zien geweest in hitshows zoals “The Bernie Mac Show” en “Zoey 101”.

Website: https://www.imdb.com/name/nm2113287/

Solomon Burke

solomon-burke
solomon burke

Soulzanger
Hij is een van de muzikanten die begin jaren zestig aan de wieg stonden van de soulmuziek. Alhoewel hij nooit grote hits heeft gehad is een aantal van zijn nummers uitgegroeid tot klassiekers, die meerdere malen zijn uitgevoerd door andere artiesten. “Everybody Needs Somebody to Love” is hiervan waarschijnlijk de bekendste. Burkes wortels lagen in de gospel. Hij zong in een kerkkoor, preekte op
jonge leeftijd al in zijn kerk in Philadelphia en presenteerde een gospelprogramma
op de radio. Tussen 1954 en 1958 nam hij enkele gospelnummers op voor
het label Apollo. In 1960 werd hij ontdekt door producer Jerry Wexler en tekende
hij een contract bij Atlantic Records. Zijn eerste singles waren covers van countryliedjes als “Just Out of Reach”. Door gospel te mengen met de
toen populaire muziekstijl R&B legde hij de basis voor soulmuziek.
r.i.p. 10 oktober 2010

Website: https://www.imdb.com/name/nm0121868/

Carmine Giovinazzo

carmine-giovinazzo
carmine giovinazzo

Acteur, Schrijver en Zanger
Bekend van zijn rol als rechercheur Danny Messer in CSI: NY.
In 1997 verhuisde Giovinazzo naar Los Angeles. Niet lang daarna kreeg hij met succes zijn eerste Hollywood-rol in de piloot van Buffy the Vampire Slayer , waarin zijn personage het eerste slachtoffer op het scherm was. Daarna verscheen hij in tal van gastrollen op televisie en in film, waaronder Billy’s Hollywood Screen Kiss , For Love of the Game , The Big Brass Ring en Black Hawk Down.

Website: https://www.imdb.com/name/nm0320547/

Chelsea Handler

chelsea-handler
chelsea handler

Stand-upcomédienne, Presentatrice, Schrijfster en Actrice
Handler heeft nationaal als stand-up comédienne opgetreden, kwam geregeld terug in het televisieprogramma Girls Behaving Badly en andere programma’s waaronder Weekends at the D.L., The Bernie Mac Show en The Practice. Ze geeft geregeld commentaar in programma’s van E!, in Scarborough Country en als verslaggever in The Tonight Show. Ze was te gast in Red Eye w/ Greg Gutfeld en The View, ook presenteerde ze dit programma meerdere keren.

Website: https://www.chelseahandler.com/

Cyndy Violette

cyndy-violette
cyndy violette

Professionele Pokerspeler
Violette was al tijden een gevestigde naam in de pokerwereld voor de populariteit van het spel in het begin van de 21e eeuw wereldwijd flink groeide. De World Series of Poker 1995 waren de eerste waarop ze een geldbedrag won, onder meer door twee finaletafels te halen. Ze werd er derde in het $5.000 Seven-Card Stud-toernooi en zevende in het $1.000 Women’s 7-Card Stud-toernooi. Voor Violette in 2004 uiteindelijk haar eerste WSOP-titel won, kwam ze er eerder nog vier keer dichtbij.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Cyndy_Violette

David Murry

david-murry
david murry

Nascar Pro Autocoureur
Sinds 1981, toen de inwoner van Atlanta voor het eerst in een Formule Ford stapte, heeft Murry een reputatie opgebouwd als een snelle en consistente coureur. Naast zijn professionele en technische expertise, is hij bekend geworden als een van de “goeden” in de vaak gekke autosportwereld.

Website: http://davidmurry.com/

Erica Shaffer

erica-shaffer
erica shaffer

Actrice
Shaffer is een voice-over artiest voor animatie en heeft een scala aan “karakters” op haar naam staan, waaronder de hoofdrolspelers en schurken in Pioneer LDC’s Nazca , I My Me! Strawberry Eggs , Paranoia Agent en Amazing Nurse Nanako . Ze heeft ook voice-overs gedaan voor radiocommercials en documentaires voor The Learning Channel en The History Channel. Shaffer ontving een BFA in Acting van de Universiteit van Arizona . Rollen uit haar theatercarrière bij het Laguna Playhouse zijn onder meer “Ruth” van Harvey , met Charles Durning in de hoofdrol . Andere favoriete theaterrollen zijn onder meer ‘Portia’ van The Merchant of Venice , ‘Myrhhine’ van Lysistrata , ‘Joanne’ van Come Back to the 5 & Dime, Jimmy Dean, Jimmy Dean en ‘Rose of Sharon’ van The Grapes of Wrath . In San Diego speelde Shaffer “Hyacinth” in Japan, geregisseerd door William Ball.

Website: http://www.ericashaffer.com/

Fearne Cotton

fearne-cotton
fearne cotton

Televisiepresentatrice en Radio-dj
Ze presenteert sinds 2004 de Engelse versie van het programma Top of the Pops
en was medepresentator van het laatste seizoen van Last Comic Standing.
Daarvoor presenteerde ze vooral programma’s voor CBBC, de jeugdafdeling
van de BBC. Cotton is ook radio-dj bij BBC Radio 1. In 2019 presenteerde
ze het eerste seizoen van Interior Design Masters.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Fearne_Cotton

Gail Goestenkors

gail-goestenkors
gail goestenkors

Vrouwen Basketball Coach
Na haar afstuderen in 1985 werd Goestenkors assistent-coach voor afgestudeerden in de staat Iowa . Na één seizoen vertrok ze om assistent-coach te worden bij Purdue onder Lin Dunn , waar ze bleef tot ze hoofdtrainer werd bij Duke in 1992.
Goestenkors heeft een indrukwekkend record opgebouwd bij Duke en is een van de meest talentvolle damesbasketbalcoaches in het land. Ze ontving zeven keer erkenning als ACC Coach of the Year (1996, 1998, 1999, 2002, 2003, 2004 en 2007).

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Gail_Goestenkors

Jens Weißflog

jens-weisflog
jens weisflog

voormalig Schansspringer
Hij won in 1984, op 19-jarige leeftijd, het Vierschansentoernooi. Toentertijd kwam hij nog uit voor de DDR. Het volgende jaar won hij de Wereldbeker schansspringen. Hij zou twaalf jaar lang aan de top van zijn sport blijven; noch de overgang van de DDR naar het verenigde Duitsland noch de technische innovatie in het schansspringen verminderden zijn prestaties. Weissflog, bijgenaamd Floh (Vlo), werd drie keer olympisch kampioen. Tijdens de Olympische Winterspelen 1984 won hij goud op de 70 meter-schans. Tien jaar later, tijdens de Spelen in Lillehammer, werd hij kampioen op de K120 schans en met de nationale ploeg. Jens Weissflog werd tweemaal wereldkampioen. In 1996 won hij voor de vierde keer het Vierschansentoernooi.
Dit record werd twaalf jaar later verbeterd door Janne Ahonen.

Website: https://de.wikipedia.org/wiki/Jens_Wei%C3%9Fflog

Kiara Hunter

kiara-hunter02
kiara hunter
kiara-hunter
kiara hunter

Actrice
Ze is ook een voormalig Miss Canada. Ze begon haar acteercarrière in 1990 en trad op in een gestage reeks gastrollen en co-rollen in televisie- en filmprojecten, waaronder ‘The X-Files’, ‘Bordello of Blood’, ‘Viper’ en ‘Stargate SG. -1 “, en” Alien Incursion “.

Website: https://www.imdb.com/name/nm0402746/

Marcos Baghdatis

marcos-baghdatis
marcos baghdatis

voormalige Proftennisser
Baghdatis speelde van 2003 tot en met 2019 professioneel tennis. Op Wimbledon was de tweede ronde tegen de Italiaan Matteo Berrettini zijn laatste profwedstrijd.
Baghdatis speelde aan het begin van het seizoen op het ATP-toernooi van Brisbane, op vervolgens op de Australian Open te verschijnen, waar hij tot de 4e ronde kwam. Op Roland Garros was hij minder succesvol, daar verloor hij z’n eerste partij.

In Rosmalen liep de Cyprioot een knieblessure op, waardoor hij niet op Wimbledon kon spelen. Aan het eind van het seizoen wist hij nog wel het ATP-toernooi
van Stockholm te winnen van Olivier Rochus.

Website: https://www.baghdatis.com/

Danielle Spera

danielle-spera
danielle spera

Journalist en Schrijfster
In 1988 keerde ze terug naar het ORF-hoofdkantoor in Wenen en begon de belangrijkste nieuwsuitzending op ORF, Die Zeit im Bild 1.te matigen. Ze bekleedde deze functie tot juni 2010. Haar moderatiepartners waren Horst Friedrich Mayer , Josef Broukal , Martin Traxl en ten slotte Tarek Leitner . Danielle Spera was ook moderator van het weekblad Brennpunkt en vertegenwoordigde Zeit im Bild 2. Van 1985 tot december 2009 was ze woordvoerster van tv-redacteur en raadslid van tv-redacteur, Dieter Bornemann werd tot haar opvolger gekozen. Sinds 2010 is ze directeur van het Joods Museum Wenen.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Danielle_Spera

Dan Marino

dan-marino
dan marino

voormalig American Football Quarterback
Is een voormalig Amerikaanse quarterback voor de Miami Dolphins in de National Football League (NFL). Marino heeft veel NFL records op zijn naam gezet en behoort tot de NFL Hall of Fame, waarin de beste American footballspelers zijn opgenomen. Hij wordt gezien als een van de beste quarterbacks in de geschiedenis van de NFL, hoewel hij nooit een Super Bowl won. Dan Marino stond bekend om zijn snelle en krachtige pass, waarmee hij de Dolphins door veel playoffs gesleept heeft.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Dan_Marino

Diandra Newlin

diandra-newlin
diandra newlin

Actrice en Model
Ze begon met acteren en modellenwerk op tweejarige leeftijd toen ze samen met haar broer Colin een fotoshoot van Children’s Wear Digest maakte. Nadat ze haar kansen in Virginia had uitgeput en haar SAG-kaart op zesjarige leeftijd had gekregen, begon ze de zomers door te brengen met modelleren en acteren in New York City.

Website: http://www.diandranewlin.com/

Hansi Süssenbach

hansi-suessenbach
hansi suessenbach

Schlager Zanger
Na het bijwonen van een business school en het doen van dienstverlening aan de gemeenschap, werkte Süssenbach in de ouderenzorg, bij een bedrijf voor fototechnologie en later als vloerlegger. Vanwege zijn lidmaatschap van een
a capella groep van een carnavalsclub schreef hij zijn eigen teksten en melodieën
en nam hij zijn eerste single I’m not stupid op . Hij maakte zijn eerste publieke optreden in 1997 in een grote discotheek in Keulen. Süssenbach had
tv-optredens, bijvoorbeeld bij BINGO! en het NDR-verzoekconcert.

Website: https://de.wikipedia.org/wiki/Hansi_S%C3%BCssenbach