Andrea Bocelli

andrea-bocelli
andrea bocelli
andrea-bocelli-back
andrea bocelli (back)
andrea-bocelli02
andrea bocelli
andrea-bocelli02-back
andrea bocelli (back)

Tenor en Operazanger
Andrea Bocelli leed vanaf zijn geboorte aan de oogziekte glaucoom.
Op twaalfjarige leeftijd werd hij na een ongeluk met een voetbal geheel blind, tot dat moment kon hij nog een beetje met zijn rechteroog zien. Bocelli werd ontdekt door Zucchero toen deze een tenor zocht voor de demo van Miserere.
Uiteindelijk nam Zucchero dit nummer op met Luciano Pavarotti, maar Andrea Bocelli begeleidde Zucchero op zijn internationale concerttour. Bocelli werd in Italië algemeen bekend na zijn overwinning op het Festival van Sanremo in 1994 met
Il mare calmo della sera. Het jaar daarop deed hij nog eens mee aan het festival
met Con te partirò. Dit nummer nam hij in 1996 opnieuw op, samen met Sarah Brightman onder de titel Time to say goodbye en haalde er een internationale hit mee.

Website: https://www.andreabocelli.com/

Dave Konig

dave-konig
dave konig

Komiek, Acteur en Schrijver
Hij was te zien in Marvelous Mrs. Maisel , Crashing (Amerikaanse tv-serie) , The Blacklist en The Enemy Within. Hij is ook de auteur van een roman, Good Luck Mr. Gorsky , over “1980, pre-Giuliani New York in al zijn gruizige, smerige pracht.” Hij heeft verschillende tv-shows gehost of co-host en verscheen in films. Hij won drie New York Emmy Awards als co-host van de comedyserie Subway Q&A en presenteerde de HBO-comedyserie Hardcore TV op de late avond . In 2015 speelde hij een gastrol in de tweede aflevering van seizoen vijf van Louie.

Website: https://www.davekonig.com/

Emo Philips

emo-philips
emo philips

Stand-up Komiek, Acteur, Schrijver en Stemacteur
Zijn stand-up comedy persona maakt gebruik van paraprosdokians gesproken in een dwalende falsetstem. De verwarde, kinderlijke aflevering van zijn materiaal
produceert de bedoelde komische timing op een manier die de “wijsheid van kinderen” of de idiote savant oproept. Het personage van Emo Philips staat
algemeen bekend om zijn unieke uiterlijk en capriolen op het podium,
waarbij hij verschijnt als een onrustige, mogelijk mentaal gestoorde,
nerveuze maar zeer intelligente persoon met een obsessie voor koolsalade.

Website: http://emophilips.com/

Gregor Steinbrenner

gregor-steinbrenner
gregor steinbrenner

Televisie Presentator
Nadat Steinbrenner in 1988 van de middelbare school afstudeerde , werkte hij als freelancer voor kranten en radiostations. In München , voltooide hij zijn journalistieke – studie met bijbehorende opleiding aan de School voor Journalistiek. Zijn televisiecarrière begon in de zomer van 1993 bij ZDF met moderatie van “ logo-mobil ”. Van 1994 tot 1995 presenteerde hij het kinderprogramma Ferienfieber ; van 1995 tot 2001 was hij moderator van het ZDF kinder- en jeugdblad PuR . In 1997 presenteerde hij de grote “verjaardagsshow” op ZDF voor de 50ste verjaardag van Rolf Zuckowski.

Website: https://www.3sat.de/wissen/nano/gregor-steinbrenner-100.html

Johnny Tillotson

johnny-tillotson
johnny tillotson

Country- en Popzanger
Hij begon op jonge leeftijd midden jaren veertig al met optreden en had ook al
op jonge leeftijd zijn eerste plaatopname. Hij sloot een platencontract met
Cadence Records, het label van The Everly Brothers. Tot 1966 had Tillotson meer dan 25 hits in de Amerikaanse Top 100. Aan het einde van de jaren zestig nam zijn
succes af en sinds die tijd trad hij regelmatig op in shows in Las Vegas.
Tot 2000 toerde hij door het land. Tillotson was ook geliefd in Europa.
In Nederland was hij vooral bekend van de hit Poetry in motion uit 1961,
dat ook één keer de Radio 2 Top 2000 haalde (gegevens 2015).

Website: https://www.johnnytillotson.com/

John Tesh

john-tesh
john tesh

Radiopresentator, Televisiepresentator en Pianist
Tesh heeft zes Emmy’s gewonnen , vier gouden albums, twee Grammy-nominaties en een Associated Press- prijs voor onderzoeksjournalistiek. Tesh heeft meer dan acht miljoen platen verkocht. Zijn liveconcerten hebben meer dan $ 7 miljoen opgebracht voor PBS . Hij schreef de NBA over het NBC- basketbalthema ” Roundball Rock “. Hij was mede-presentator van het televisieprogramma Entertainment Tonight . Hij werkte eerder als sportverslaggever en presentator voor de Olympische Spelen , Wimbledon , de US Open , de Tour de France , Ironman Triathlon en als nieuwsanker.en verslaggever.
In 2018 werd Tesh opgenomen in de North Carolina Music Hall of Fame.

Website: https://tesh.com/

Kai Doose

kai-doose
kai doose

TV Presentator en Journalist
Een echte “blitz” -carrière: in 1998 trad Kai Doose toe tot het populaire tabloidblad Sat.1 als redacteur en verslaggever , waarna hij plaatsvervangend hoofdredacteur en stafchef werd. Afgelopen zaterdag (5 januari 2002) nam de 34-jarige voor het eerst de rol van moderator over om zijn twee collega’s Caroline Beil en Jessica Winter te vertegenwoordigen. Hij begon zijn journalistieke carrière 1993 met een stage bij RTL Nord Live in de staatsstudio in Kiel.

Website: https://theorg.com/org/bildergarten-entertainment/org-chart/kai-doose

Paul Martin

paul-martin
paul martin

Politicus en voormalig Minister-President van Canada
Is een Canadees politicus en was de 21ste minister-president van Canada van
12 december 2003 tot 6 februari 2006. In 1988 werd Martin voor het eerst verkozen in het House of Commons, het Canadese Lagerhuis als lid van de Liberal Party of Canada voor het kiesdistrict LaSalle-Émard. In 1990 verloor hij de strijd om het leiderschap van zijn partij aan de latere minister-president Jean Chrétien en
hij werd in 1993 na een liberale verkiezingsoverwinning door Chrétien tot
minister van Financiën benoemd.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Martin

Stephen J. Cannell

stephen-j-cannell
stephen j. cannell

Schrijver
Met aandacht voor een subtiele, karaktergestuurde schrijfwijze binnen het genreformaat, schiep of herschiep Cannell bijna 40 verschillende televisieseries zoals The Rockford Files, The Greatest American Hero, The A-Team, Wiseguy, 21 Jump Street, Silk Stalkings en The Commish. Hij heeft meer dan 350 afleveringen geschreven en produceerde of was leidend producent van meer dan 1500 afleveringen. Cannell heeft in zijn eigen serie Renegade (deze werd uitgezonden tussen 1992 en 1997) een bijrol gehad. Ook had hij een korte rol in een aflevering van Silk Stalkings, waarin een der karakters tegen hem zei: “Je lijkt precies op die schrijver van tv”, waarop Cannell antwoordde: “Dat hoor ik wel vaker”.
r.i.p. 30 september 2010

Website: http://www.cannell.com/

Steven Ballmer

steven-ballmer
steven ballmer

Zakenman en voormalig Directeur van Microsoft
Hij was van 2000 tot 2014 de directeur (CEO) van Microsoft. Op 4 februari 2014 trad hij terug als CEO en op 19 augustus 2014 verliet hij de Raad van Bestuur.
Hij slaagde in 1973 op de Detroit Country Day School voor zijn middelbare school, waar hij nu ook een positie in het bestuur bekleedt. In 1977 studeerde hij af (Bachelor) op Harvard in wiskunde en economie. Tijdens zijn periode op Harvard hield Ballmer zich ook bezig met het football team en een tweetal nieuwsbladen, en woonde hij vlak bij zijn latere baas Bill Gates. Voor hij aan de slag zou gaan bij Microsoft, werkte hij eerst twee jaar bij Procter & Gamble en studeerde hij enige tijd aan de Graduate School of Business van de Stanford Universiteit, zonder examen te doen.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Ballmer

Adam Ferrara

adam-ferrara
adam ferrara

Acteur en Komiek
Die bekend staat om het spelen van de rol van Chief “Needles” Nelson in de FX- serie Rescue Me. Hij was een co-host van de Amerikaanse versie van Top Gear en speelde NYPD Sgt. Frank Verelli tegenover Edie Falco in Showtime- serie Nurse Jackie.
Hij speelde ook Detective Tommy Manetti op de tv- serie The Job. Ferrara heeft opgetreden op Comedy Central Presents en is tweemaal genomineerd voor de American Comedy Award voor Beste Mannelijke Stand-Up.

Website: https://www.adamferrara.com/

Adam Housley

adam-housley
adam housley

Journalist, Correspondent, voormalig professionele honkbalspeler en Wjnmaker
Housley, afgestudeerd aan de Pepperdine University , speelde in het 1992 National Champion College World Series honkbalteam en speelde twee zomers voor Harwich in de Cape Cod League. Voordat hij bij FNC kwam, was Housley van 1999 tot 2001 verslaggever bij KTXL-TV ( Fox ) in Sacramento, Californië , waar hij een reeks prijzen ontving, waaronder de Regional Associated Press Reporting Award 2001 en een Regional Emmy Award. Na een carrière in honkbal en nieuws, draaide Housley zich om het bezit en runnen van de familiewijnmakerij http://www.CenturyOakWinery.com en het openen van een nieuw proeflokaal in Napa genaamd Housley Napa Valley.

Website: https://www.adamhousley.tv/

Crystal Hunt

crystal-hunt02
crystal hunt
crystal-hunt
crystal hunt

Actrice
Hunt begon haar carrière door deel te nemen aan optochten op 2-jarige leeftijd; haar optochttalent was acteren. Hunt komt voor in vele commercials , waaronder een voor The Walt Disney Company ’s 25ste verjaardag vieren en een anti-drug reclame met * NSYNC . Ze is vooral bekend door haar rol als Lizzie Spaulding , de onrustige dochter van het lankmoedige stel Philip en Beth Raines , in de CBS- soap Guiding Light , die ze speelde van 2003 tot 2006. Ze ontving een Daytime Emmy Award- nominatie in 2005 voorUitstekende jongere actrice in een dramaserie voor de rol.

Website: https://www.imdb.com/name/nm1317000/

John Melendez

john-melendez
john melendez

Radiopersoonlijkheid, Komiek, Acteur, Presentator en Podcaster
Hij is vooral bekend door zijn aanwezigheid op The Howard Stern Show van 1988 tot 2004. Aanvankelijk werkte hij als stagiair, maar Melendez werd bekend door het stellen van onbeschaamde vragen aan beroemdheden op evenementen en persconferenties met zijn stotteren. Hij verliet de show om de omroeper te worden van The Tonight Show met Jay Leno en werkte ook aan Leno’s latere shows.
In april 2018 lanceerde hij The Stuttering John Podcast.

Website: https://www.imdb.com/name/nm0577579/

Karen Corr

karen-corr
karen corr

Professionele Pool en voormalig Snooker- en Engelse Biljartspeler
Ze keek graag naar snookerwedstrijden op televisie en werd op 14-jarige leeftijd
lid van een snookerclub met haar vader en haar broer. Haar aankondiging van
de Hall of Fame-introductie verklaarde “haar snelle stijging naar de top en haar constante dominantie op Amerikaanse bodem heeft haar de enige plek opgeleverd
in de BCA Hall of Fame-klasse van dit jaar.” Ze is vier keer tweede geworden
bij het Wereldkampioenschap 9-ball.

Website: https://www.karen-corr.com/