Max Angelelli

max-angelelli
max angelelli

voormalig Autocoureur
Hij won de 24 Hours of Daytona van 2005 en 2017 en de Six Hours van 2001 in de Glen . Ook was hij de Grand-Am Rolex Sports Car Series- kampioen in 2005 en 2013, evenals de tweede plaats in 2010 en 2011. Zijn carrière begon in 1987 in de Italiaanse Formule Alfa Boxer en duurde 15 jaar. Zijn enige overwinning in het kampioenschap was de Italiaanse Formule 3- titel in 1992 . Na die overwinning reed hij ook Duitse Formule Drie (1993-1995), Macau Grand Prix voor Formule 3 (1996), FIA GT Championship (1997-1998), All Japan Grand Touring Car Championship (geselecteerde races in 1998) en American Le Mans Series (1999-2002).

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Max_Angelelli

Michael Dukakis

michael-dukakis
michael dukakis

voormalig Amerikaanse Politicus, Gouverneur en Advocaat
Die als de 65e gouverneur van Massachusetts geserveerd, 1975-1979 en opnieuw van 1983 tot 1991. Hij is de langstzittende gouverneur in de geschiedenis van Massachusetts en pas de tweede Grieks-Amerikaanse gouverneur in de geschiedenis van de VS, na Spiro Agnew . Hij werd door de Democratische Partij voorgedragen
als president bij de verkiezingen van 1988 , verloor van de Republikeinse kandidaat, vice-president George HW Bush.

Website: https://dukakis.org/

Otmar Hasler

otmar-hasler
otmar hasler

Politicus en voormalig Premier van Liechtenstein
Hasler studeerde aan de Universiteit van Fribourg. Tussen 1979 en 2001 was hij leraar in Eschen. In 1989 werd hij namens zijn partij FBP parlementslid, en in 1995 werd hij verkozen als voorzitter van de Landdag. In 2001 volgde hij Mario Frick op als premier van Liechtenstein, van 5 april 2001 tot en met 25 maart 2009. Onder zijn bewind zijn veel van zijn bevoegdheden overgenomen door de prins van Liechtenstein.

Website: https://kaiserpartner.com/people/otmar-hasler/

Rebecca St. James

rebecca-st-james
rebecca st. james

Zangeres, Actrice en Schrijfster
Artiestennaam van Rebecca Jean Smallbone, is een Amerikaanse christelijke zangeres van Australische afkomst. Naast zangeres is ze ook schrijfster en actrice.
Ze wordt onder haar fans vooral gewaardeerd om de duidelijke christelijke boodschap van haar songteksten die ze voor het grootste gedeelte zelf schrijft.
Ze werd geboren in Australië. Haar ouders David en Helen hadden naast Rebecca
nog zes kinderen. Als artiestennaam koos ze later Rebecca St. James.
Haar platenlabel had de naam St. John voorgesteld, maar Rebecca koos voor
St. James, omdat haar grootvader James heette.

Website: https://www.rebeccastjames.com/

Bert Sakmann

bert-sakmann
bert sakmann

Celfysioloog
In 1991 won hij samen met Erwin Neher de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde voor het ontwikkelen van de patch-clamptechniek. Samen met Erwin Neher, met wie hij zijn gehele wetenschappelijke carrière mee samenwerkte, vond Sakmann de patch-clamptechniek uit, een speciale kleine elektrode. Hiermee konden ze de geringe elektrische energie (ionenstromen) waarnemen die geproduceerd wordt in cellulaire ionenkanalen. Deze uitvinding stelde hen in staat om de functie van ionenkanalen in het celmembraan te verklaren.

Website: https://www.neuro.mpg.de/sakmann

Dan Shaughnessy

dan-shaughnessy
dan shaughnessy

Sportschrijver
Hij heeft de Boston Red Sox gedekt voor The Boston Globe sinds 1981.
In 2016 ontving hij de JG Taylor Spink Award van de Baseball Hall of Fame. Shaughnessy wordt vaak aangeduid met zijn bijnaam “Shank”,
gegeven door het Boston Celtics- team uit de jaren tachtig  vanwege
de vaak niet vleiende en kritische aard van zijn artikelen.

Website: https://twitter.com/dan_shaughnessy

Drew Carey

drew-carey
drew carey

Acteur, Komiek en Presentator
Carey diende in het United States Marine Corps, werkte nadien als stand-upcomedian en verwierf bekendheid met zijn Drew Carey Show en als presentator van de Amerikaanse versie van Whose Line Is It Anyway?. Carey heeft daarnaast in verschillende films en televisieseries gespeeld. Hij presenteert het spelprogramma The Price is Right en de improvisatieshow Drew Carey’s Improv-A-Ganza. Sinds 2007 is hij samen met Paul Allen, Joe Roth en Adrian Hanauer eigenaar van de voetbalclub Seattle Sounders FC. In 2011 werd Carey opgenomen in de WWE Hall of Fame.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Drew_Carey