Christi Paul

christi-paul
christi paul

Journaliste, Verslaggever en Presentatrice
Is doordeweeks nieuwsanker voor HLN en weekendanker voor CNN ’s New Day.
Ze kwam in het voorjaar van 2003 bij het netwerk, nadat ze als verslaggever en anker had gewerkt in Boise , Idaho en Phoenix . Terwijl ze bij KTVB in Idaho was, werd ze geëerd door de Idaho Press Club voor haar verhalen over Julianne Prudhomme, een vierjarig meisje dat een transplantatie van vijf organen onderging. Ze begon haar carrière bij WDTV in Clarksburg, West Virginia.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Christi_Paul

Gail Sanez

gail-sanez
gail sanez

Bodybuildster, Fitnessguru en Model
Ze nam deel aan de Fitness Success Challenge 2004 (hindernisbaan, fitnessvaardigheden en gratie en lichaamsbouw). De vaardigheidsuitdaging omvat het maximale aantal pull-ups dat je kunt doen, push-ups in 60 seconden, een shuttle-run, staande brede sprong en het maximale aantal boxsprongen in 60 seconden. Ze werd 5e algemeen, 2e in de Grace & Physique-ronde en 3e in de vaardigheidsuitdaging. Deelgenomen aan de Women’s Tri-Fitness 2004 in Las Vegas. Het omvat ook evenementen zoals de hindernisbaan, fitnessvaardigheden en gratie en lichaamsbouw. Ze werd 2e in de Grace and Physique Round. Top 10 in 2005
mevrouw Bikini America South Beach- 1-3 april 2005.

Website: https://www.gailchic.com/

Jack van Impe

jack-van-impe
jack van impe
jack-van-impe-back
jack van impe (back)

Amerikaanse Televangelist
Was een Amerikaanse televangelist bekend om zijn half-uur per week tv-serie Jack Van Impe Presents, een eschatologische commentaar op het nieuws van de week door een interpretatie van de Bijbel. Het programma wordt over de hele wereld uitgezonden via zowel religieuze omroepen als de aankoop van betaalde programmeertijd op commerciële televisiestations. Hij stond bekend als de “Walking Bible”, omdat hij het grootste deel van de King James Version van de Bijbel uit zijn hoofd kende. Zijn vrouw, Rexella, deelde zijn tv-bediening als co-host.
r.i.p. 18 januari 2020

Website: https://www.jvim.com/

Natasha Alam

natasha-alam
natasha alam

Actrice en Model
Alam speelde in True Blood en was een covermodel voor Maxim en Playboy.
Haar eerste acteerrol was in de tv-show “Fastlane” (2002). Ze verscheen

vervolgens in tv-shows, waaronder CSI , NYPD Blue , Nip / Tuck , The Unit ,
Entourage en ” American Heiress ” . Ze speelde ook de terugkerende rol van Ava,
een Forrester-model, in The Bold and the Beautiful van 2004 tot 2007.
Films waarin ze verscheen zijn onder meer de horrorfilm Shadow Puppets
uit 2007 en de komedie uit 2008 The Women.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Natasha_Alam

Phil Martelli

phil-martelli
phil martelli

Basketbalcoach
Is een Amerikaanse college basketball coach, momenteel assistent-coach voor het Michigan Wolverines mannen basketbalteam en de voormalige coach van het Saint Joseph’s Hawks mannen basketbalteam . Hij leidde Saint Joseph’s naar zeven NCAA-toernooien en zes NIT’s in 24 seizoenen als hoofdtrainer. Martelli begon zijn carrière op Hawk Hill bij SJU’s 1985-86 NCAA Tournament-team. In zijn tien jaar als assistent maakte hij deel uit van de Hawks ‘NIT-teams in 1992-93 en 1994-95.

Website: https://mgoblue.com/staff-directory/phil-martelli/3772

Rowdy

rowdy
rowdy

Mascotte van de National Football League ’s Dallas Cowboys
Rowdy werd oorspronkelijk ontwikkeld door NFL Properties in het begin van de jaren negentig als een cowboy- / voetballer- personage genaamd “Big D”, die deel uitmaakte van het Team NFL Heroes- competitie-brede mascotteprogramma. Koopwaar met een vroege versie van Rowdy met zijn naam vermeld als Big D
werd op de markt gebracht aan kinderen en tieners tijdens de NFL-seizoenen
1994 en 1995. Big D maakte al in 1994 openbare optredens op Cowboys-spellen
en andere evenementen, maar werd pas in 1996 door de Cowboys als hun officiële mascotte aangenomen nadat zijn naam was veranderd in Rowdy en er
aanpassingen aan zijn personageontwerp waren aangebracht.

Website: https://sportsmascots.fandom.com/wiki/Rowdy_(Dallas_Cowboys)

Sheila Dixon

sheila-dixon
sheila dixon

Amerikaanse Politicus en voormalig Burgemeester van Baltimore, Maryland
In november 2007 werd ze gekozen tot burgemeester. Ze was de eerste Afro-Amerikaanse vrouw die diende als president van de gemeenteraad, Baltimore’s eerste vrouwelijke burgemeester en Baltimore’s derde zwarte burgemeester.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Sheila_Dixon

Sierra Boggess

sierra-boggess
sierra boggess

Amerikaanse Musicalactrice en Operazangeres
Ze is voornamelijk bekend als hoofdrolspeelster in de musicals van Andrew Lloyd Webber. In 2006 speelde de sopraan de rol van Christine Daaé in de musical
The Phantom of the Opera in Las Vegas. In 2010 speelde ze nogmaals Christine
maar in de eerst vertoonde versie van Love Never Dies (een vervolg op
The Phantom of the Opera) samen met Ramin Karimloo. Ze speelde meerdere rollen in Les Misérables. Waaronder Cosette in de USA Tour en Fantine in het Queens’ Theatre op West End. Ook speelde ze Ariël in de Broadway-musicalversie
uit 2007 van de film The Little Mermaid uit 1989.

Website: https://sierraboggess.com/

Tess Gerritsen

tess-gerritsen
tess gerritsen

Schrijfster van Thrillers
In de Verenigde Staten zijn de meeste van haar boeken bestsellers, maar ook in Europa zijn haar boeken populair. De thriller Het stille meisje werd in 2012 bekroond met de Crimezone Thriller Award voor beste vertaalde thriller. Het tiende boek in de serie, Last to Die (De laatste sterft), stond zeventien weken in de Bestseller 60 met een hoogst behaalde positie op 5. In de opgave hieronder is per boek aangegeven of deze deel uitmaakt van de serie of niet.

Website: https://tessgerritsen.com/

Thommie Bayer

thommie-bayer
thommie bayer

Schrijver en Muzikant
Vanaf 1974 was hij muzikant, eerst met het duo Thommie und Tomaske, daarna met zijn eigen band, de Thommie Bayer Band. Hij deelde vaak het podium met vrienden Thomas C. Breuer en Bernhard Lassahn . Zijn meest succesvolle hit was in 1979 met “Der letzte Cowboy kommt aus Gütersloh”.
Hij bleef muziek maken in de jaren ’80 en had successen met “Alles geregelt” en “Rita”, maar concentreerde zich op het schrijven.

Website: http://www.thommie-bayer.de/

Andy Wallace & Butch Leitzinger

andy-wallace-en-butch-leitzinger
andy wallace and butch leitzinger

Professionele Autocoureurs
Andy Wallace, is een professionele racewagen bestuurder van het Verenigd Koninkrijk die al racet sinds 1979. In 1976, Wallace aanwezig bij de Jim Russell Racing Drivers’ School . Hij is de huidige officiële Bugatti -testrijder. Hij racet sinds 1988 met prototypes van sportwagens en won meer dan 25 internationale sportwagenraces. Butch Leitzinger, is een Amerikaanse professionele coureur.
Hij is vooral bekend als ALMS- coureur bij Dyson Racing , maar hij heeft ook
voor verschillende andere teams en raceseries gereden.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Andy_Wallace_(racing_driver)
en https://en.wikipedia.org/wiki/Butch_Leitzinger

Annika Kipp

annika-kipp
annika kipp

Radio- en Televisie Presentatrice
Ze studeerde in 1999 af van de middelbare school in Tutzing en begon daarna een stage bij het radiostation Radio AWN in Straubing , waar ze ook haar opleiding voltooide. Van februari 2002 tot december 2005 werkte ze voor Antenne Bayern en presenteerde ze in het weekend de programma’s Die Bayerische Nacht , Samt und Sonntag en Guten Morgen Bayern. Vanaf 29 mei 2012 was ze moderator van het pre-avondmagazine Push – Das Sat.1 magazine , dat werd gelanceerd als opvolger van Sat.1 magazine. Van 22 april 2013 tot 28 maart 2014 was ze moderator van het servicemagazine Echt Gold – Mein Magazin op Sat.1 Gold. Eveneens op Sat.1 Gold modereerde ze van juli tot september 2015 het tijdschrift Focus TV Test.

Website: https://de.wikipedia.org/wiki/Annika_Lau

Ben Bailey

ben-bailey
ben bailey

Amerikaanse Komiek en Taxichauffeur met Licentie
Hij is vooral bekend vanwege het hosten van de Emmy Award- winnende spelshow Cash Cab in New York City. Als gastheer van Cash Cab ontving Ben Daytime Emmy- nominaties in 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 en 2013 voor ” Outstanding Game Show Host “, en won in 2010, 2011 en 2013. De show nam de eer in de wacht op de Daytime Emmy-awards voor Best Game Show in 2008, 2009 en 2010.

Website: https://www.therealbenbailey.com/

Heather Branch

heather-branch
heather branch

Actrice
Heather Branch, geboren in Pennsylvania, behaalde een bachelordiploma in theaterkunsten van Point Park College in Pittsburgh. Ze heeft ook een opleiding gevolgd in zowel New York City als Los Angeles. Beroepshalve is ze lid van SAG en AFTRA, en heeft ze opgetreden in de Off-Off Broadway-toneelstukken “New York Stories” en “Look Homeward, Angel”. Haar claim op roem speelt de hoofdrol in low-budget horrorfilms, en je hebt haar misschien gezien op E! Re-enactment van de televisierechter van “The Michael Jackson Trial”, waarin de rol wordt gespeeld van “Kiki Fournier”, de persoonlijke huishoudster van Michael Jackson (een kroongetuige in het proces). Ze was ook een verslaggever van “Special Edition” (NY).

Website: https://www.imdb.com/name/nm0104354/

Kajsa Bergqvist

kaisa-bergqvist
kaisa bergqvist

voormalige Zweedse Hoogspringster
Ze nam tweemaal deel aan de Olympische Spelen en won hierbij één bronzen medaille. Op de leeftijd van zes jaar was Bergqvist al actief in de sport. Op tienjarige leeftijd maakt ze voor het eerst kennis met atletiek, toen haar oudere broer Anders haar overhaalde om mee te doen aan de Rösjöloppet (Rösjöloop). Dit beviel haar zo goed, dat ze besloot lid te worden van een atletiekvereniging. Haar eerste succes behaalde ze in 1993 door een gouden medaille te winnen op de European Youth Olympic Days in Valkenswaard. Met een sprong van 1,84 versloeg ze de Russische Olga Kaliturina (1,78) en de Italiaanse Eliza Bozzola. Een jaar later won ze op de wereldkampioenschappen voor junioren een zilveren medaille.

Website: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kajsa_Bergqvist

Kallie Flynn Childress

kallie-flynn-childress
kallie flynn childress

Actrice
Ze is vooral bekend van haar rol als Yancy in de film Sleepover uit 2004 , waarvoor ze tijdens de ceremonie in 2005 een Young Artist Award voor beste uitvoering in een speelfilm – bijrol van jonge actrice won. Naast Sleepover verscheen ze in televisieseries Judging Amy , CSI: Miami , Days of Our Lives , Cougar Town en Good Luck Charlie . In 2011 verscheen ze in de korte film Dark All Around.

Website: https://kallieflynnchildress.com/

Lars von Trier

lars-von-trier
lars von trier

Filmregisseur
Bekend om zijn originele manier van werken. Samen met collega Thomas Vinterberg bedacht en begon hij het Dogma 95-collectief. Zijn geboortenaam is Lars Trier, maar op de filmacademie gaven zijn medestudenten hem de bijnaam Von Trier. In 2018 werd de Deense cultuurprijs de Sonningprisen aan hem toegekend.

Website: https://www.imdb.com/name/nm0001885/

Rodney J. MacDonald

rodney-j-macdonald
rodney j. macdonald

Politicus, Muzikant en voormalig Premier van Nova Scotia
Op 34-jarige leeftijd werd hij de 26e premier van Nova Scotia. Hij bracht elk jaar van zijn ambtstermijn het budget van Nova Scotia in evenwicht, verlaagde de provinciale schuld, verlaagde belastingen en investeerde in sleutelgebieden van de economie van de provincie. Hij kondigde op 5 augustus 2009 aan dat hij zijn zetel in de wetgevende macht zou neerleggen voordat de herfstsessie begon.

Website: https://www.thecanadianencyclopedia.ca/en/article/macdonald-rodney-joseph

Sherri Coale

sherri-coale
sherri coale

Coach Vrouwenbasketbalteam
De basis werd jaren geleden gelegd tijdens een bescheiden opvoeding in de oliemijnstad Healdton, Oklahoma. Die moraal is al bijna twee decennia de basis geweest van het Oklahoma vrouwenbasketbal. Nu floreren ze op elitair niveau.
Ze is de huidige hoofdcoach van het vrouwenbasketbalteam van de
University of Oklahoma Sooners . Coale werd in 2016 opgenomen in de
Women’s Basketball Hall of Fame.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Sherri_Coale