Adam Growe

adam-growe
adam growe

Stand-up Komiek
Hij al meer dan 20 jaar professioneel op op radio, televisie en podium.
Ooit een fulltime Morning DJ, is Growe sindsdien overgestapt op stand-upcomedy
en televisie. Hij woont nu in Toronto en tijdens het filmen van Cash Cab maakte
hij zijn theatrale debuut met Adam Growe’s The Mom and Pop Shop,
een populaire eenmansshow op het Toronto Fringe Festival in 2008.
In 2013 begon hij met zijn live trivia-show The Adam Growe Quiz Show.
Hij speelde hoofdinspecteur McClellan in de televisieserieMonster Warriors.

Website: http://www.adamgrowe.com/

Ali Cook

ali-cook
ali cook

Illusionist en Acteur
Hij heeft ervoor gezorgd dat ringen uit de vingers van de koninklijke familie zijn verdwenen en feestjes van Damien Hirst en JK Rowling hebben versteld doen staan.
Cook’s invloeden zijn Penn en Teller en Derren Brown in plaats van traditionele showmannen als Paul Daniels en David Blaine.

Website: http://www.alicook.com/

Anjani Thomas

anjani-thomas
anjani thomas

Zangeres en Instrumentalist
She performed in jazz clubs before meeting producer John Lissauer, who hired her to provide backup vocals on Leonard Cohen’s influential song “Hallelujah” from Various Positions. Anjani went on to tour with Cohen in 1985, as his keyboardist and backup vocalist, and worked with Cohen for many years after, lending her talents to I’m Your Man, The Future, Dear Heather and Old Ideas.

Website: https://anjani-music.com/

Anna Olson

anna-olson
anna olson

Banketbakker en Presentatrice
Ze was eerder de gastheer van Food Network Canada’s Fresh met Anna Olson,
Sugar and Kitchen Equipped and Bake with Anna Olson.
Ze organiseert momenteel de exclusieve Twitter-video-korte serie
Sweet Something die te zien is op Twitter van Food Network Canada.
Ze host ook korte video’s op haar YouTube-kanaal Oh Yum met Anna Olson.

Website: http://www.annaolson.ca/

Kim Fisher

kim-fisher
kim fisher

Zangeres , Actrice en Televisiepresentatrice
Fisher deed haar eerste televisie-ervaring op in 1995 als stagiair bij de Berlijnse lokale omroep 1A , waar ze later als redacteur werkte. Daar trad ze ook op als moderator voor het dagelijkse adviesblad Jetzt rich! , Dit is hoe het werkt: Juist , dit is hoe het werkt: Bouwen en wonen en doorn in het oog . Ze was een vaste gast in de talkshow Blond am Friday op ZDF. Ze is regelmatig te zien geweest in de SWR- raadsspel Tell the Truth en in de uitzending Dings vom Dach op hr-televisie.

Website: http://www.kim-fisher.de/

Lien de Greef

lien-de-greef
lien de greef
lien-de-greef-back
lien de greef (back)

Zangeres
Ze treedt op met haar groep Lady Linn and her Magnificent Seven. De groep brengt een mix van jazz, pop en soul. In april 2009 werd het album dankzij 15.000 verkochte exemplaren bekroond met een gouden plaat. Die periode stond ze ook twee weken op nummer 1 op de Hotlist van Studio Brussel met de Eddy Grant-cover I don’t wanna dance. Dit nummer werd ook een grote hit in de Ultratop 50.

Website: https://www.ladylinn.be/

Foto gekregen: 08 december 2011

Linda Lusardi

linda-lusardi
linda lusardi

Actrice, Presentatrice en voormalig Glamourmodel
In 1976, op de leeftijd van 18, begon ze verschijnen als een Page 3 meisje in The Sun en bleef verschijnen tot 1988. Ze verscheen ook naakt in de mannen magazines Mayfair in februari 1977 en Fiesta in november 1977. In een peiling van The Sun in 2005 werd ze uitgeroepen tot het beste meisje ooit.

Website: http://www.lindalusardiofficial.com/

Michael Heltau

michael-heltau
michael heltau

Acteur
Met name het Weense Burgtheater is sinds de jaren zeventig nauw met zijn naam verbonden, daar het daar al decennia lang een groot succes kent.
Daarnaast speelde hij in de loop van zijn carrière in vele andere theaters in Duitsland en Oostenrijk. Ook was hij herhaaldelijk te horen met literaire soloprogramma’s en sprak hij ook luisterboeken. Naast het podium speelde hij ook in verschillende films, maar zijn passie was altijd de live-ervaring op het podium.

Website: https://michaelheltau.com/

Rachael Flatt

rachael-flatt
rachael flatt

voormalig Kunstschaatsster
Flatt begon op vierjarige leeftijd met skaten. Naast haar singles-carrière, nam Flatt ook deel aan een paar skater van 2001 tot 2004 met partner Andrew Speroff. Het paar won de zilveren medaille bij Nationals op jeugdniveau in 2003 en de tussenliggende titel in 2004. Flatt, in 2008 wereldkampioene bij de junioren, nam deel aan de Olympische Winterspelen 2010 in Vancouver. Daar eindigde ze op de zevende plaats.

Website: https://nl.wikipedia.org/wiki/Rachael_Flatt

Thomas Solomon

thomas-solomon
thomas solomon

Illusionist en Ontsnappingskunstenaar
Als jongen was hij gefascineerd door mechanische apparaten. Rond zijn dertiende ging hij in de leer bij een plaatselijke slotenmaker in zijn geboorteplaats Milwaukee , Wisconsin, voor een zomer die leidde tot een fascinatie voor sloten en sloten. Later, toen hij interesse ontwikkelde in de kunst van het podiummagie, was hij in staat om zijn vaardigheid in het plukken van sloten te trouwen met die van een goochelaar en om een ​​act te creëren terwijl hij nog in zijn late tienerjaren was.

Website: https://www.thomassolomon.com/

Ali B

ali-b
ali b

Rapper, Cabaretier en Televisiepresentator
Tijdens het eerste decennium van de 21e eeuw kende Bouali een grote populariteit met zijn hits Rampeneren, Leipe mocro flavour, Ik ben je zat en zijn bijdrage op Wat zou je doen? van Marco Borsato. Bouali is ook bij het grote publiek bekend als jurylid bij de Nederlandstalige talentenjachten X Factor, The voice of Holland, The Voice Kids, Holland’s Got Talent en We Want More. De rapper werd onder meer onderscheiden met een TMF Award in 2005 en 2006.

Website: https://nl.wikipedia.org/wiki/Ali_B

Appie Baantjer

appie-baantjer
appie baantjer

Schrijver
Op zijn zestiende ging hij werken in een handel in vetten en spijsoliën. In 1945 ging hij werken bij de Amsterdamse politie, nadat zijn vader daar voor hem had gesolliciteerd. Over die politieafdeling schreef hij later zijn eerste boek.
In de jaren erna schreef hij nog een paar boeken en begin jaren zestig bedacht Baantjer het personage De Cock dat hij op twee van zijn collega’s baseerde. In 1963 schreef hij zijn eerste boek over De Cock: De Cock en een strop voor Bobby. In totaal zijn er circa 70 boeken verschenen. Van deze boeken zijn er al ruim 7 miljoen verkocht en de televisieserie Baantjer werd op figuren uit de boeken gebaseerd.

r.i.p. 29 augustus 2010

Website: https://nl.wikipedia.org/wiki/Appie_Baantjer

Barry Paf

barry-paf
barry paf

Radio DJ
Paf begon zijn carrière bij STILOH, nu RTV Sternet (Stichting Lokale Omroep Haaksbergen) in Haaksbergen en heeft ook gewerkt bij HOT FM (Haaksbergen)
en Twickelstad FM (Delden). Na enkele jaren stuurde hij demo-bandjes naar
Radio 538. Op 17-jarige leeftijd werd hij daar aangenomen, destijds als jongste dj.
Op Radio 538 heeft Barry in de loop van de tijd diverse programma’s
gepresenteerd, zoals Greatest Hits en Barrycade.

Website: https://nl.wikipedia.org/wiki/Barry_Paf

Fatima Moreira de Melo

fatima-moreira-de-melo
fatima moreira de melo
fatima-moreira-de-melo-back
fatima moreira de melo (back)

voormalig Hockeyspeelster, Presentatrice, Actrice en Pokerspeelster
Ze speelde 257 officiële interlands (35 doelpunten) voor de Nederlandse hockeyploeg.
Ze nam driemaal deel aan de Olympische Spelen. De aanvalster maakte haar debuut op 21 oktober 1997 in de wedstrijd Nederland-Duitsland (2-1). Ze begon met hockeyen

bij Tempo ’34 uit Rotterdam en via Victoria kwam ze in de jaren 90 zeven seizoenen
uit voor HGC en vanaf 2001 speelde zij voor HC Rotterdam. Op 22 augustus 2008 veroverde zij met het Nederlands dameshockeyteam de gouden medaille op de Olympische Spelen van Peking. Op 31 januari 2009 werd bekend dat ze stopte
met haar hockeyloopbaan. Na de Olympische Spelen had ze ook niet meer
gespeeld voor haar club Rotterdam.

Website: https://www.fatimaperformance.com/

Grad Damen

grad-damen
grad damen
grad-damen-back
grad damen (back)

Zanger
Damen werd geboren in een woonwagenkamp in Breda. Als 17-jarige trad hij op in Café Bolle Jan, de kroeg van René Frogers vader. Damens serieuze doorbraak volgde in 2000 met Alisha, een vertaling van Julio Iglesias’ Un canto a Galicia. Dit lied behaalde de 22e plaats in de Nederlandse Single Top 100. In 2006 was Damen te zien bij SBS6 met zijn eigen tiendelige reallifesoap Helemaal Grad.

Website: https://graddamen.nl/

Imca Marina

imca-marina
imca marina
imca-marina-back
imca marina (back)

Zangeres
Imca Marina’s loopbaan als zangeres begon bij het zangkoor de Damster Wichter in Appingedam. In 1959 kreeg zij haar eerste platencontract. Vooral in de jaren 60 en 70 scoorde zij hits, waaronder Viva España en Harlekino. Imca Marina is behalve zangeres ook buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand.

Website: https://www.imcamarina.nl/

Jennifer van Groeningen

jennifer
jennifer

Presentatrice en Zangeres
Jennifer (Bev) was de barvrouw en site kik, vriendin van Ab Normaal, ‘de moppenkoning van Nederland’, is een fictief Nederlands konijn met een
eigen komisch televisieprogramma, dat vanaf 2001 in eerste instantie te zien
was op Yorin, toen RTL 5, vervolgens V8, vanaf eind 2002 Veronica.

Website: https://nl.wikipedia.org/wiki/Ab_Normaal

Job Cohen

job-cohen
job cohen
job-cohen-back
job cohen (back)

Politicus en oud-Burgemeester
Cohen was burgemeester van Amsterdam van 15 januari 2001 tot en met 12 maart 2010. Bij de Partij van de Arbeid was hij van 25 april 2010 tot en met 20 februari 2012 politiek leider. Hij was van 10 juni 2010 tot en met 28 februari 2012 lid van de Tweede Kamer en tot en met 20 februari 2012 PvdA-fractievoorzitter.

Website: https://nl.wikipedia.org/wiki/Job_Cohen

Margriet Eshuijs

margriet-eshuijs
margriet eshuijs

Zangeres en Instrumentalist
Al op driejarige leeftijd maakte zij zich het spelen op de accordeon eigen. Vanaf een jaar of negen speelde zij in bandjes (The Marileens, Equipe Z.) op de elektrische gitaar; later speelde zij ook elektronisch orgel en viel zij zo nodig in als zangeres.
In 1972 werd de popgroep Lucifer opgericht; producer Hans Vermeulen was een van de drijvende krachten. De groep brak door in 1974 met de jaren later nog steeds bekende hit House for sale (nog elk jaar te vinden in de hitlijst Top 2000). Hiermee begon de professionele carrière van Eshuijs als popzangeres. In 1975 werd de eerste lp, ‘As We Are’ uitgebracht. Deze haalde de status van goud.

r.i.p. 29 december 2022

Website: https://nl.wikipedia.org/wiki/Margriet_Eshuijs

Foto gekregen: 15 januari 2005

Rudolph van Veen

rudolph-van-veen
rudolph van veen

Kok en Presentator
Naast zijn werk als kok en patissier nam Van Veen in de jaren 90 en 00 regelmatig deel aan internationale culinaire wedstrijden als lid van het Nederlandse team. In deze periode werden 2 bronzen, 6 zilveren en 9 gouden medailles bij elkaar gekookt en gebakken in verschillende landen. Vanaf 2000 was Van Veen regelmatig te zien op televisie. Vijf seizoenen lang verzorgde hij in Life & Cooking de maaltijden voor Carlo Boszhard, Irene Moors en hun gasten. Daarna maakte hij één seizoen Food & Fit, gevolgd door The Taste of Life, een culinair reisprogramma vanaf de mooiste bestemmingen over de hele wereld. Vanaf 2011 was hij betrokken bij de opstart van de nieuwe foodzender 24Kitchen, waarvoor hij meerdere programma’s maakte.

Website: https://nl.wikipedia.org/wiki/Rudolph_van_Veen