Luring

137_Luring
2021
koopmans-venema
2014
koomans venema
2010

Makelaardij Luring (voormalig Koopmans-Venema Makelaardij) aan de Raadhuislaan 17

NVM-makelaar Martijn Luring is sinds vrijdag 24 februari 2017 de nieuwe eigenaar van Koomans Venema Makelaardij. Luring zet het kantoor in Oude Pekela voort. Martijn Luring (39) is al ruim 15 jaar werkzaam als register-makelaar- taxateur in deze regio. Luring is geboren in Alteveer, getogen in Wedde en is sinds kort woonachtig in Blijham. Hij heeft in deze regio veel gewerkt als makelaar, taxateur en als aankoopmakelaar.

Luring kent de mensen hier goed en spreekt hun taal. ,,Het contact met de mensen ervaar ik als prettig. Het begeleiden van het aan- of verkopen van hun woning
geeft mij veel voldoening”, aldus de makelaar. Met veel enthousiasme gaat
Luring verder met dit kantoor.

De overname vindt plaats op een moment dat de woningmarkt langzaam maar zeker verbetert. De lage rente en het herstel van vertrouwen in de economie heeft ook in deze regio zijn positieve uitwerking op de huizenmarkt. De afgelopen weken heeft Luring samengewerkt met de vorige eigenaar en al veel woningen verkocht. Hij merkt dat de markt in Pekela en omstreken aantrekt. ,,Vooral voor reëel geprijsde woningen bestaat een groeiende belangstelling.”

Luring opereert vanuit het huidige kantoor van Koomans Venema
aan de Raadhuislaan 17 in Oude Pekela. Behalve met de verkoop
van woningen kunnen klanten ook bij hem terecht voor
aankoopopdrachten, aankoopbegeleiding en taxaties.

Website “Luring” : https://www.makelaardij-luring.nl/

Facebook : https://www.facebook.com/MakelaardijLuring/

Geef een reactie