Albionbrug

031a_Albionbrug
2021
031b_Albionbrug
2021
albionbrug
2014
albionbrug
2014
albionbrug
2010

Verbind de W. H. Bosgrastraat en de H. Hindersstraat richting de Gelmswijk

Gebeurtenis : 2013 – In verband met werkzaamheden aan de bovenbouw van de Albionbrug moet deze tijdelijk voor het gemotoriseerd verkeer afgesloten worden. Tijdens de werkzaamheden kunnen fietsers en voetgangers van de brug gebruik blijven maken. Automobilisten en motorrijders wordt aanbevolen van de Ericabrug (nabij de Burg. Snaterlaan) en/of de Koenemansbrug (nabij de Industrieweg West) gebruik te maken. Vanaf donderdag 28 februari wordt de steiger geplaatst. Vanaf maandag 4 maart wordt met de reparatiewerkzaamheden aan de bovenbouw begonnen. De werkzaamheden zullen tot en met 15 maart gaan duren.

albionbrug 1974
1974
directeurswoning en albion brug
brug en directeurswoning

Nieuwe blank houten klapbrug en rechts directeurswoning Albion,
H.Hindersstraat te Oude Pekela

(heeft u meer info over de Albionbrug, dan kunt u een email sturen naar fotocollect.blog@gmail.com)

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: