Malaika Kubwa

malaika kubwa

Model en Actrice
Big werd geboren in een West-Duitse stad “vlakbij de grens met Luxemburg”. Na het behalen van een middelbare schooldiploma begon Martina (zoals ze toen heette) haar carrière als stewardess naast haar. oude partner Michael, die piloot was.
Ze stopte met werken als stewardess in 2012 om zich fulltime bezig te houden met modellenwerk en acteren. In januari 2017 kreeg Big een medische behandeling die haar uiterlijk veranderde in dat van een zwarte vrouw. In februari 2018 reisde ze
naar Nyeri , Kenia , waar pastoor Isaac Murage van de Gichira Baptist Church
haar doopte en, volgens Big, verklaarde dat ze een “echte Afrikaanse vrouw” was.
Ze kreeg de doopnaam Malaika Kubwa; in het Swahili betekent malaika engel
en kubwa betekent groot.

Website: https://www.martina-big.com/

Foto gekregen: 14 mei 2021

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: