David Wurawa

david wurawa

Acteur, Filmmaker en Presentator
David Wurawa is een bekroonde acteur met diepgaande ervaring in zowel productie als als toneelspeler. David is betrokken geweest bij meer dan honderd producties in zijn 20-jarige voorbeeldige carrière. Theatraal was David te zien in Willkommen bei den Hartmanns / Welcome to the Hartmanns in het beroemde Burgtheater in Wenen, in de productie MoutainTop in het Drachengasse-theater, Candid in Wiener KammerOper / Theater an der Wien, Nibelungan in Theater der Jugend onder vele hoogtepunten. David ontving onderscheidingen en onderscheidingen voor zijn optredens in New Order, met Franco Nero, in Frankfurt Coincidences, in Ausstieg Rechts, Goliath 96 en Garten Afrika. David is een producer en acteur in het binnenkort uit te brengen Wienerland, een producer in League of the Rhino met producer Ram Bergman, en een acteur in de opkomende State of Consciousness, met Emile Hirsch.

Website: https://www.davidwurawa.com/

Foto gekregen: 17 april 2021

Geef een reactie