Ellen Pieters

ellen pieters

Actrice en Zangeres
Van 1992 tot 2000 was ze te beluisteren als cabaretière en zangeres in het radioprogramma Spijkers met Koppen van de VARA. Ze is bovendien bekend van televisieprogramma’s als Het Klokhuis van de NPS, Ook dat nog! van de KRO en Kopspijkers van de VARA. In zowel Spijkers met Koppen als Kopspijkers doet ze verschillende bekende personen na, onder meer Prinses Máxima en Rita Verdonk. In het seizoen 1999/2000 maakte ze haar eerste cabaretvoorstelling (Primeur), onder regie van Tosca Niterink, bekend van het duo Theo en Thea. In 2001 deed ze samen met Lucretia van der Vloot haar tweede avondvullende cabaretprogramma (Klotewijven!). In 2001 speelde ze bovendien in De Vagina Monologen.

Website: https://www.kikproductions.nl/artiesten/ellen_pieters/

Foto gekregen: 01 mei 2015

Geef een reactie