Ilse van Kollenburg

ilse van kollenburg
ilse van kollenburg back
back

Actrice en Voice-over
In 2001 begon Van Kollenburg aan de opleiding Musicaltheater op de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, en volgde op verschillende plaatsen dans- en acteerlessen waaronder het Broadway Dance Center in New York. Van Kollenburg studeerde af aan de Amsterdamse Theaterschool De Trap en volgde extra acteerlessen bij de Opleiding voor Theater & televisie van Josja Hamann. Van Kollenburg was te zien in Footloose en Midzomernachtsdroom. Met de voorstelling Poldertango van theatergroep Powerboat was zij in 2008 te zien op Over het IJ-festival, Van Kollenburg speelt sindsdien regelmatig met dit gezelschap. In april 2009 richtte Van Kollenburg theatergroep Pluk je Geluk op. Met de voorstelling Groen speelde zij in op diverse theaterfestivals. Van Kollenburg speelde in korte film Kijken naar Sacha en was ze te zien in series als Fenix, Centraal Medisch Centrum, en Z@appdelict. In 2009 richtte zij het film- en theaterbedrijf IVK Producties op.

Website: https://www.ilsevankollenburg.nl/

Foto gekregen: 10 mei 2014

Geef een reactie