Armanda ten Brink

armanda ten brink
armanda ten brink back
back

Zangeres, Pianist, Actrice en Dirigent
Het voorjaar 1998 is het startpunt geweest van het dirigentschap van Armanda ten Brink bij Studio 65, toen nog met de toevoeging “opera-, operette- en musicalgezelschap”. Zij nam het stokje over van Rudolf Heise en heeft zich sindsdien bijzonder ingezet om via stemvorming de klank van  “Studio 65 Vocaal Theater” flexibel te maken, zodat de groep goed kan overschakelen naar de diverse muzieksoorten. Een repetitie van Armanda is altijd spannend maar wel vrolijk spannend. Ze vraagt opperste concentratie maar met humor en een zeer aanstekelijk enthousiasme. Met haar achtergrond wordt in deze tijd, waar klassieke muziek het moeilijk heeft bij een groot publiek, veel aanpassing van haar gevraagd maar die flexibiliteit kenmerkt haar.

Website: https://armandatenbrink.wordpress.com/nl/

Foto gekregen: 27 mei 2014

Geef een reactie