Steve Goossen

steve goossen
steve goossen back
back

voormalig Profvoetballer
Na zowel in de jeugd te hebben gespeeld van Feyenoord als Ajax vertrok Goossen uiteindelijk naar het Belgische Lierse SK, waar hij meer kans op speeltijd had.
Op zijn 21e maakte de voorstopper zijn debuut in het betaald voetbal voor Lierse SK. Binnen een jaar had Goossen een basisplek veroverd. Hij speelde zeven seizoenen voor de Belgische club. Voor aanvang van het seizoen 1996/1997 verdiende Goossen een transfer naar de toentertijd Nederlandse subtopper Vitesse. Goossen speelde uiteindelijk 71 wedstrijden voor Vitesse, wisselend als linksback en centrale verdediger. Onder andere door de komst van Pieter Collen bood Vitesse tot Goossen’s onvrede hem in 1999 geen nieuw contract aan, waardoor de speler vertrok naar Sparta Rotterdam.

Website: https://nl.wikipedia.org/wiki/Steve_Goossen

Foto gekregen: 30 augustus 2001

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: