Jurre Bosman

jurre bosman

Presentator
Jurre startte zijn loopbaan in de media in 1991 als programmamaker en presentator bij RTV Oost. Vanaf zondag 4 oktober 1992 ging hij bij de TROS op Radio 3 aan de slag als presentator en producer bij o.a. Somertijd. In 2000 werd Bosman eindredacteur 3FM bij de NPS (later NTR). Naast zijn radiowerk was hij presentator en verslaggever bij SchoolTV van de NTR, waar hij onder andere de programma’s Nieuws? Uit de natuur! en SchoolTV-weekjournaal presenteerde. In 2010 begon Bosman als adjunct-zendermanager NPO Radio 6 Soul & Jazz en NPO FunX.
Vanaf november 2016 is Jurre Bosman Directeur Audio bij NPO, en volgt daarmee Jan Westerhof op. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de strategie en programmering van de zes radiostations van de NPO en de bijbehorende onlinecontent.

Website: https://twitter.com/jurrebosman

Foto gekregen: 09 juli 2009

Geef een reactie