Bill Malone

bill malone
Digitale Foto

Entertainer, Goochelaar en Acteur
Malone groeide op in Chicago , Illinois en raakte op 17-jarige leeftijd geïnteresseerd in magie. Hij is een ontvanger van de Merlin Award van de International Magicians Society . Hij verscheen op vele netwerkspecials, waaronder de eerste World’s Greatest Magic Special, World’s Wildest Magic Special en Champions of Magic Special. Malone verhuisde naar Fort Lauderdale , Florida, waar hij een komische magische club bezat en uitbaatte genaamd Houdini’s Pub . Hij werkte samen met Wayne Huizenga in het Boca Raton Resort, waar ze Malone’s Magic Bar creëerden. Malone is vooral bekend om zijn presentaties voor verschillende Fortune 500-bedrijven.

Website: http://billmalonemagic.com/

Foto gekregen: 10 november 2011

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: