Tony Frassrand

tony frassrand
Digitale Foto

Acteur
Frassrand hangt al zo lang als hij zich kan herinneren op bouwplaatsen. Zijn overnachtingen als kind betekende vaak dat hij zich in slaapzakken onder de blote hemel uitstrekte in een van de ingelijste huizen die zijn vader aan het bouwen was. Uiteindelijk ruilde hij zijn hamer in voor een microfoon, beginnend als play-by-play omroeper voor het universiteitsnetwerk aan de Universiteit van Miami. Na zijn afstuderen met een graad in radiojournalistiek, bracht hij meer dan een decennium door bij CNN en CNN Headline News. Zijn taken daar waren onder meer nieuwsschrijver, producer, correspondent en anker. Frassrand was gastheer van de achtvoudig Emmy-genomineerde CNN Newsroom, een nieuwsshow gericht op tieners. Naast zijn werk als commercieel acteur, geniet Frassrand van wandelen in de natuur en gitaar spelen in een plaatselijk koffiehuis.
r.i.p. 22 november 2019

Website: https://www.dignitymemorial.com/obituaries/flagler-beach-fl/anthony-frassrand-8951429

Foto gekregen: 27 augustus 2011

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: