Miranda Cosgrove

miranda cosgrove
Digitale Foto

Film- en Televisieactrice, Zangeres, Presentatrice en Stemactrice
Cosgrove is het bekendst door haar rollen als Megan Parker in Drake & Josh en het hoofdpersonage Carly Shay in iCarly. Ze begon haar carrière als driejarige, voornamelijk door optredens in commercials. Cosgroves filmdebuut was in 2003, als Summer Hathaway in School of Rock. Na jaren van kleine televisieoptredens werd Cosgrove bekend door Drake & Josh en later door iCarly. Cosgrove verdiende 180.000 dollar per aflevering van iCarly, wat haar een tweede positie van bestbetaalde jeugdactrice ter wereld opleverde. Door het succes van iCarly werd er een soundtrackalbum uitgegeven op 10 juni 2008, waarvan ze zelf vier nummers inzong. Cosgrove heeft op 27 april 2010 haar debuutalbum, Sparks Fly, uitgebracht.

Website: https://twitter.com/mirandacosgrove

Foto gekregen: 01 juli 2011

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: