Lisa Wiik

lisa wiik
Digitale Foto
lisa wiik
Digitale Foto

Snowboarder
Wilk begon in 1996 deel te nemen aan de Swatch TTR Tour. Ze eindigde als tiende in de halfpipe op de Olympische Winterspelen van 2002 . In 2008 eindigde ze als 11e op de Swatch TTR Ticket to Ride (World Snowboard Tour) . In 2009 eindigde ze als 2e op de Swatch TTR Ticket to Ride (World Snowboard Tour). Ze heeft in talloze wedstrijden meegedaan, waaronder de Olympische Winterspelen van Park City in 2002 (10e in de halfpipe-competitie). Ze won het Burton European Open slopestyle-evenement 2009 en eindigde als tweede in de TTR World Rankings. Ze heeft twee keer deelgenomen aan WX, maar niet sinds 2004 (SuperPipe).

Website: https://www.boardriding.com/riders/lisa-wiik

Foto gekregen: 19 augustus 2011

Geef een reactie

%d