Delta Goodrem

delta goodrem
Digitale Foto

Zangeres en Actrice
Op 15-jarige leeftijd kreeg Delta een platencontract aangeboden bij Sony Music. Haar eerste single ‘I Don’t Care’ verscheen eind 2001 in Australië. Het nummer werd door de media niet echt opgepakt en niet veel later geraakte
het ook niet ver in de hitlijsten. Goodrem zelf vond ook dat het nummer niet paste bij de stijl die ze voor ogen had. Om die reden veranderde ze haar stijl en besloot een album op te nemen met eigen liedjes, waarin haar favoriete muziekinstrument centraal moest staan: de piano. Delta begon haar carrière bij Neighbours, een Australische soapserie. Haar debuutalbum Innocent Eyes werd veertien keer platina (980.000 platen) en leverde
vijf nummer 1-hits op in haar thuisland.

Website: https://www.deltagoodrem.com/

Foto gekregen: 14 april 2011

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: