Andrew Neiderman

andrew neiderman
Digitale Foto

Romanschrijver
Neiderman is misschien wel het best bekend als de auteur van The Devil’s Advocate , later aangepast tot een film met Keanu Reeves , Al Pacino en Charlize Theron , en geregisseerd door Taylor Hackford . Neiderman bewerkte ook de roman Rain in een film , gebaseerd op een reeks romans die onder de naam Andrews werd uitgebracht. Neiderman schreef de toneelbewerking van Flowers in the Attic gebaseerd op de roman van VC Andrews, online gepubliceerd in 2014. De wereldpremière werd geproduceerd in New Orleans, Louisiana , in augustus 2015 door See ‘Em On Stage: A Production Company en werd geregisseerd door door Christopher Bentivegna. Andrew Neiderman heeft het libretto geschreven voor een muzikale toneelbewerking van The Devil’s Advocate.

Website: https://www.neiderman.com/

Foto gekregen: 14 juni 2011

Geef een reactie