Terry Holland

terry holland
Digitale Foto

voormalig Basketbalspeler en Coach
Hij is momenteel de emeritus directeur atletiek en speciale assistent van bondskanselier Steve Ballard aan de East Carolina University . Holland was van 1969 tot 1974 hoofdbasketbalcoach voor mannen bij Davidson College en van 1974 tot 1990 aan de Universiteit van Virginia , waar hij een record van 418-216 basketbalcoaching op de universiteit opstelde. Tijdens zijn coaching bij Virginia was hij verantwoordelijk voor het contracteren van de beste basketbalspeler van het land, zeven voet-vier-inchRalph Sampson , die later als Cavalier een drievoudige consensus-collegiale nationale speler-van-het-jaar werd.

Website: https://gwshof.com/inductee/terry-holland/

Foto gekregen: 28 april 2010

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: