Els de Schepper

els de schepper

Actrice, Cabaretière, Schrijfster en Zangeres
Els de Schepper startte op haar 15de in het amateurtoneel van Zele waar o.a. ook Kürt Rogiers speelde. Studeerde in 1990 af aan Studio Herman Teirlinck in Cabaret, Chanson en Musical en behaalde het beste resultaat en de hoogste onderscheiding ooit in de geschiedenis van de studio. Haar professionele carrière begon al tijdens haar studies met de musicals ‘Non-sens’ en ‘Dokter De Vuyst’ van Bart Peeters en Jan Leyers. Els de Schepper verwierf snel bekendheid bij een breed publiek door haar televisiewerk bij VRT & VTM. In 1991 startte haar tv-carrière als panellid van het consumentenprogramma Raar maar waar en in het populaire Kriebels, en als actrice in de soap Wittekerke op VTM. Ze presenteerde ook het spelprogramma Kinderpraat en nam na 1995 de leiding van de televisiequiz RIR over van Urbanus. Ook was ze presentatrice van het programma De plaatgast uit 2001. In 2006 schreef ze zich in voor Eurosong met het Nederlandstalige lied Als ik je morgen ergens tegenkom.

Website: https://www.elsdeschepper.com/

Foto gekregen: 26 mei 2012

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: