Nathalie Meskens

nathalie meskens
nathalie meskens back
back

Actrice, Presentatrice, Zangeres en Ondernemer
Meskens studeerde aan de Toneelacademie in Maastricht. Ze werd bij het grote publiek bekend dankzij haar rol in de televisieserie Kaat & co, die vijf seizoenen liep op één. Ze was ook te zien als omroepster in het humoristische programma Als ’t maar beweegt met Stany Crets en Peter Van Den Begin. Verder speelde ze gastrollen in Kinderen van Dewindt en De Co-assistent en ze had een rol in de films Blinker en Blinker en het Bagbag-juweel. Tijdens de Story Awards 2012 mocht Meskens drie prijzen in ontvangst nemen: eentje voor “Favoriete actrice”, een tweede voor “Vrouw van het jaar” en een derde voor de reeks Danni Lowinski, die de prijs “Beste Televisiereeks” ontving. Meskens en haar toenmalige echtgenoot Jeroen Van Dyck openden in 2012 een Thais restaurant in Antwerpen.
In september 2018 begon ze samen met Koen Wauters en Jonas van Geel aan een nieuw programma Wat een Jaar!, uitgezonden op VTM. Op 7 oktober werd ook bekendgemaakt dat zij meedeed aan de musical 40-45, ze speelt vanaf 7 oktober mee in de musical en heden speelt ze nog altijd mee.

Website: https://www.imdb.com/name/nm0581896/

Foto gekregen: 07 maart 2015

Geef een reactie