Juliet Kelly

juliet kelly
Digitale Foto

Britse Jazz Zangeres
Kelly groeide op in Londen en ontdekte haar zangtalent tijdens haar studie economie aan de universiteit. Onder begeleiding van Anita Wardell volgde ze de postdoctorale jazzcursus aan de Guildhall School of Music and Drama. Haar debuut album , Aphrodite’s Child kreeg lovende kritieken in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten . Dit leidde ertoe dat ze door het VK toerde en verscheen op het Jazz Britannia- concert van BBC Television , live uitgezonden vanuit de Barbican in Londen in 2005. Haar tweede album Delicious Chemistry werd ook goed ontvangen en bevatte optredens van verschillende bekende jazzmuzikanten, waaronder Courtney Pine , Sebastian Rochford , Roger Beaujolais en Byron Wallen . Kelly’s derde album Licorice Kiss werd uitgebracht in 2009. In 2015 bracht Kelly haar vierde album “Spellbound Stories” uit; een reeks liedjes geïnspireerd op haar favoriete romans.

Website: https://www.julietkelly.com/#home

Foto gekregen: 12 juni 2003

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: