Annie Wood

annie wood
Digitale Foto

Actrice, Presentatrice, Schrijfster en Kunstenaar
Annie Wood was de schoonzus van Cameron Diaz in My Sister’s Keeper en verscheen in de rol van sexy en eigenzinnige “Lara” in de Lionsgate Dane Cook / Jessica Alba- film Good Luck Chuck . Haar televisiecredits omvatten ER , Joey , NYPD Blue , Becker , Costello , Strong Medicine en Disney’s That’s So Raven! ​ Annie heeft ook een grote sekte na haar hoofdrol in de vrouwelijke gevangenisfilm Cellblock Sisters: Banished Behind Bars uit 1995 . Ze verscheen als gast op The Tonight Show met Jay Lenoen politiek incorrect met Bill Maher . Annie Wood speelde stand-up comedy in The Improv in Los Angeles na Jerry Seinfeld , en heeft verschillende boeken geschreven, waaronder Dandy Day , A Quantum Love Adventure en haar eerste roman voor jonge volwassenen, ‘Just a Girl in the Whirl’, komt uit in 2021.

Website: https://www.anniewood.com/

Foto gekregen: 15 juli 2003

Geef een reactie