Tina Kim

tina kim
Digitale Foto

Stand-up Comedian
Momenteel boekt en produceert ze haar eigen shows, en beheert ze haar eigen website, waarop ze cd’s en dvd’s van haar eerdere shows verkoopt, evenals unieke shirts. Ze heeft ook een YouTube- account waar ze fragmenten van haar uitvoeringen opslaat. Haar komedie is voornamelijk gebaseerd op haar levenservaringen, waaronder het zijn van een Aziatische vrouw in de Verenigde Staten, de gruwelen van internet, gekke datingverhalen en haar verlangen om “bootylicious” te zijn. Ze verscheen op The Greg Behrendt Show om haar datingproblemen te bespreken; zoals onthuld op de show. Een van haar komische invloeden, Margaret Cho , belde de show om soortgelijke gevoelens te uiten en een begripvol oor te geven (ze is ook een oude vriend van presentator en mede-stand-upcomedian Greg Behrendt).

Website: http://tinakim.com/

Foto gekregen: 22 mei 2005

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: