Stacey Hayes

stacey hayes
Digitale Foto

Actrice en Model
Ze is verschenen in vele tijdschriften, televisieshows en films, waaronder soapseries zoals Days of Our Lives en The Young and the Restless , evenals primetime-shows zoals Las Vegas en Boston Legal. Ze heeft ook haar best gedaan bij stand-up comedy werk bij The Comedy Store , wat haar hielp om als co-host deel te nemen aan het derde seizoen van Chuck Woolery ’s Lingo. Onlangs maakte ze regelmatig gastoptredens in het programma MANswers van Spike TV . Ze treedt ook op als pitchperson met model / actrice Carmen Palumbo op internetondernemer / televisiepersoonlijkheid Jeff Paul ’s Internet Millions-infomercial op nationaal niveau, evenals in andere ‘snel rijk worden’-infomercials vanaf eind 2010.

Website: http://www.staceyhayes.net/

Foto gekregen: 24 januari 2005

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: