Jack Grinnage

jack grinnage
Digitale Foto

voormalig Acteur
Is een Amerikaanse acteur met een film- en televisiecarrière van zeven decennia. Geboren in Los Angeles, maakte Grinnage zijn eerste televisieoptredens in 1954. Het jaar daarop speelde hij Moose – een van de drie rebellen in de tienerjaren die James Dean achtervolgen – in Rebel Without a Cause (1955). Rebel Without a Cause was zijn eerste film waarin hij een schermtegoed ontving. Jack Grinnage bleef bijrollen of bijrollen spelen in films als King Creole (1958) met Elvis Presley , Spartacus (1960) en The Private Navy of Sgt. O’Farrell (1968). Hij speelde ook een dolende maar sympathieke jongen in de Twilight Zone- aflevering The Mind and the Matter.

Website: http://www.jackgrinnage.com/

Foto gekregen: 24 september 2005

Geef een reactie