Brian Regan

brian regan

Stand-up Comedian
In 1997 bracht Regan met Brian Regan Live zijn eerste cd uit. In 2004 bracht hij op eigen houtje een dvd op de markt van zijn show I Walked on the Moon, die hij in The Improv in Irvine had opgevoerd. Enkele jaren later werkte hij met Comedy Central samen aan de shows Standing Up, The Epitome of Hyperbole en Brian Regan: Live from Radio City Music Hall. Regan is al sinds de jaren 1980 actief als komiek.
Hij verwierf, in tegenstelling tot generatiegenoten als Jerry Seinfeld, Roseanne Barr, Ellen DeGeneres en Paul Reiser, nooit grote bekendheid door een hoofdrol
te vertolken in een sitcom of komische film. Wel mocht hij meer dan 25 keer optreden
in de Late Show with David Letterman (1993–2015). Regans stijl kan het best omschreven worden als observatiehumor. Hij maakt veelal grappen over alledaagse dingen. In de meeste van zijn grappen spot hij met zijn eigen domheid of die
van anderen. Hij maakt ook regelmatig gebruik van grappige stemverheffingen
en gelaatsexpressies.

Website: https://brianregan.com/

Foto gekregen: 19 augustus 2005

Geef een reactie