Anita Dobson

anita dobson
Digitale Foto
anita dobson
Digitale Foto

Actrice en Zangeres
Ze is vooral bekend van haar rol van 1985 tot 1988 als Angie Watts in de BBC- soap EastEnders . In 1986 bereikte ze nummer vier in de UK Singles Chart met ” Anyone Can Fall in Love “, een nummer gebaseerd op de themamuziek van EastEnders .
Ze is getrouwd met Queen- gitarist en astrofysicus Brian May. Dobson’s andere
tv-rollen omvatten de 1989 ITV sitcom Split Ends . In 2003 werd ze genomineerd voor de Olivier Award voor Beste Actrice voor de Nationale Theaterproductie van Frozen . Ze speelde ook in West End als Mama Morton in de musical Chicago (2003) en Gertrude in Hamlet (2005), en maakte haar RSC- debuut in de heropleving van
2012 van The Merry Wives of Windsor . Haar filmoptredens zijn onder andere Darkness Falls (1999) en London Road (2015).

Website: https://twitter.com/anitadobsonfc

Foto gekregen: 22 januari 2008

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: