Constantine Gregory

constantin gregory
Digitale Foto

Acteur en Stemacteur
Constantine Gregory (geboren Constantine Liebert) zijn eerste professionele baan was als de achterpoten van Alfred the Horse in de jaarlijkse kerstproductie van Toad of Toad Hall in West End in Londen. Hij had ook weinig onderzoek gedaan naar Mr Toad en speelde Fat-Face the Policeman. Daarna volgde hij het gebruikelijke pad van acteurs in het Britse theater met stints in repertoire in onder meer het Opera House, Harrogate, het Theatre Royal Windsor , en speelde hij een Blue Fairy in A Midsummer Night’s Dream in het Open Air Theatre, Regent’s Park. , waar hij Oberon weinig bestudeerde. Ondertussen nam zijn film- en televisiecarrière een vlucht, grotendeels dankzij het feit dat hij vloeiend Russisch sprak in een tijd dat spionageverhalen uit de Koude Oorlog populair waren. Toen hij ontdekte dat hij werd gecast als een “buitenlander”, nam hij de professionele achternaam Gregory aan en begon hij meer gevarieerde rollen te krijgen.

Website: https://www.imdb.com/name/nm0339778/

Foto gekregen: 28 januari 2008

Geef een reactie