Dave Dravecky

dave dravecky
Digitale Foto

voormalig Professionele Honkbalspeler, een motiverende Spreker en Schrijver
Hij speelde Major League Baseball voor de San Diego Padres (1982–87) en San Francisco Giants (1987–89). Cancer beëindigde zijn carrière toen zijn team de World Series van 1989 bereikte . Hij won de Hutch Award in 1989. Dravecky, een linkshandige werper , vertegenwoordigde de Padres bij de All-Star- wedstrijd in 1983, zijn tweede seizoen, waarin hij 14 wedstrijden won . Even bekwaam als starter en uit de bullpen gekomen , hielp Dravecky de Padres het volgende jaar aan hun eerste wimpel. Op 7 oktober 1988 onderging hij een operatie waarbij de helft van de deltaspier in zijn werparm werd verwijderd en het opperarmbeen werd bevroren in een poging alle kankercellen te elimineren. Artsen adviseerden Dravecky te wachten tot 1990 om opnieuw te werpen, maar Dravecky was vastbesloten om in 1989 te werpen . In juli 1989 gooide hij bij de minderjarigen , en op 10 augustus maakte hij een zeer gepubliceerde terugkeer naar de grote competities, gooide acht innings en versloeg Cincinnati met 4-3.

Website: https://www.davedravecky.com/

Foto gekregen: 16 juni 2009

Geef een reactie