Alisyn Camerota

alisyn camerota
Digitale Foto

Journalist en Televisiepresentatrice
Zij is de vaste co-presentatrice van CNN’s ochtend-nieuwsprogramma New Day. Voorafgaand aan haar indiensttreding bij CNN in 2014 was Camerota in verschillende functies werkzaam bij Fox News Channel. In de drie decennia dat zij als journalist zowel nationaal als internationaal nieuws brengt, verdiende Camerota twee maal een Emmy Award-nominatie voor haar verslaggeving. Camerota stond in de voorhoede bij tal van recente grote nieuws-evenementen, zoals de nasleep van de orkaan Harvey in Houston, de terroristische aanslagen in Parijs en Brussel en de school-schietpartij in Parkland (Florida). Haar interviews met zowel overlevende studenten in de uren na het bloedbad als vertegenwoordigers van de National Rifle Association, dragen bij aan de landelijke discussie over wapencontrole.

Website: https://edition.cnn.com/profiles/alisyn-camerota-profile

Foto gekregen: 22 mei 2009

Geef een reactie