Rodiney Santiago

rodiney santiago
Kalender

Acteur, Model en Danser
Op 19-jarige leeftijd begon hij aan een driejarige carrière als danser op het podium met verschillende countrybands. Hij begon Fysiotherapie te studeren, op 20-jarige leeftijd, in Betim. Gedurende deze tijd en later diende hij ook als stadscommissaris. Hoewel hij op 21-jarige leeftijd met modellenwerk begon, bleef Rodiney Fysiotherapie studeren tot hij 23 was. Daarna verhuisde hij naar Sao Paulo om zich aan een modellencarrière te wijden. Daar kreeg Rodiney internationale kansen. Na zijn grote dromen om naar de Verenigde Staten te verhuizen, verhuisde Rodiney in 2006 naar Atlanta om zes maanden Engels te studeren. Kort daarna tekende hij bij een modellenbureau in Miami, Florida, met de ambitie zijn carrière naar een nieuw niveau te tillen. Na zijn werk heeft Rodiney ook in Los Angeles gewoond. Hij verblijft momenteel in New York City, waar hij nog steeds model staat, acteren studeert en zijn nieuwe reality-tv-show “A-List: New York” opneemt.

Website: https://twitter.com/rodineysantiago

Kalender gekregen: 21 oktober 2017

Geef een reactie