André Schürrle

andre schurrle
andre schurrle
andre schurrle
andre schurrle

voormalig Voetballer
Schürrle speelde vanaf zijn vijfde in de jeugd van zijn lokale amateurclub Ludwigshafener SC, alvorens hij in 2006 werd opgenomen in de opleiding van 1. FSV Mainz 05. Hij speelde drie jaar in de jeugd en werd in 2009 opgenomen in het eerste elftal. Op 8 augustus 2009 debuteerde de vleugelspeler in de Bundesliga: op die dag werd met 2–2 gelijkgespeeld in eigen huis tegen Bayer 04 Leverkusen en speelde Schürrle het gehele duel mee. Een maand later scoorde hij tweemaal tegen VfL Bochum (2–3 winst). In diezelfde maand tekende hij zijn eerste professionele contract bij de club. Schürrle tekende in juli 2016 een contract tot medio 2021 bij Borussia Dortmund, de nummer twee van Duitsland in het voorgaande seizoen. Hij werd in het seizoen 2018/19 verhuurd aan Fulham FC en het seizoen erop aan Spartak Moskou. In juli 2020 ontbond hij zijn contract bij Borussia Dortmund.

Website: https://www.andre-schuerrle.de/

2 Foto’s gekregen: 29 mei 2015 en 09 september 2017

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: