Nina Johnston

nina johnston

Actrice
Een aantal kleine tv- en commerciële rollen volgden totdat ze een plaats kreeg aangeboden aan The American Academy of Dramatic Arts in New York City. Nadat ze in 2010 was afgestudeerd aan de Academie, keerde ze terug naar het Verenigd Koninkrijk en verhuisde naar Londen, waar ze verdere rollen kreeg aangeboden in het Britse televisiedrama, waaronder BBC’s Waterloo Road en inspecteur George Gently. Hier voltooide ze haar Stage Combat Training, inclusief Sword and Body Combat, wat haar ertoe bracht zich te concentreren op vechtsporten zoals Kung-Fu en Kendo.
Als baanbrekende actrice werd ze gecast in andere producties, waaronder de rol van “Carrie”, de vrouwelijke actieheldin in de muziekvideo “I’ll be Damned” en “Helen”, die de hoofdrol speelde in de korte film “The Psychopath”. . Beide producties waren genomineerd tijdens de The Limelight Film Awards Ceremony 2014 in Londen in de categorieën “Beste muziekvideo” en “Beste korte thriller”. Kort daarna bezorgde Nina haar natuurlijke flair voor accenten de Schotse rol van “Isabella” in de “Starz” tv-bewerking van “Outlander”. Opgenomen op locatie in Glasgow en in de jaren 1700 “
Nina heeft ook de speelfilm ‘Habit’ voltooid, geregisseerd door Simeon Halligan,

die zowel in Manchester is opgenomen als gefilmd.

Website: https://twitter.com/ninanero1

Foto gekregen: 03 november 2017

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: