Herb Magee

herb magee

Basketbalcoach
Meestal aangeduid als de Shot Dokter, is een NCAA Division II mannen college basketbal coach bij Thomas Jefferson University​ De school werd opgericht in zijn huidige vorm toen Philadelphia University, de alma mater van Magee, fuseerde met de oorspronkelijke Thomas Jefferson University in 2017. De voormalige Philadelphia University stond bekend als Philadelphia College of Textiles & Science en atletisch gebrandmerkt als ‘Philadelphia Textile’ toen Magee voor het eerst werd hoofdtrainer in 1967 en werd Philadelphia University in 1999. Hij begint aan zijn 52e jaar als hoofdtrainer en zijn 60e jaar als speler of coach op de school. In 2015 behaalde hij zijn 1.000ste overwinning als hoofdcoach en werd hij een van de slechts vier universiteitscoaches die die mijlpaal bereikten. Op 12 augustus 2011 werd Magee opgenomen in de Naismith Memorial Basketball Hall of Fame.

Website: https://www.herbmagee.com/

Foto gekregen: 27 oktober 2017

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: