Sarah en Julia Nauta

sarah en julia nauta
sarah en julia nauta back
back

Zangeres, Actrice en Stemacteur
In 2013 deden Sarah en Julia Nauta als duo mee aan het Junior Songfestival met het nummer Live Life. Daarmee behaalden ze de derde plaats. Een half jaar na hun deelname brachten ze hun eerste single uit en in 2016 wonnen ze de eerste Nederlandse Radio Disney Music Award – ook wel bekend als een ARDY.
Sarah speelde sinds 2007 in musicals als Ciske de Rat, Mary Poppins en Hij Gelooft in Mij. Zij maakte ook deel uit van het koor van Kinderen voor Kinderen. Ze speelde mee in een videoclip van MainStreet, danste met Femke Meines op het Junior Songfestival 2012 en figureerde in reclamespotjes. Tevens sprak ze stemmen in voor onder meer Winx Club en Drake & Josh. In 2016 speelde Sarah een gastrol in Spangas en in 2017 speelde ze in de internationale Disney Channel-serie The Lodge en was ze te zien in de Nickelodeon-serie De Ludwigs Op jacht naar de stenen schat. In 2018 speelde ze Emma in de nieuwe bioscoopfilm Elvy’s Wereld so Ibiza! en in de kinderserie Trammelant in Kerstland. In 2019 is ze een van de 100 juryleden in het televisieprogramma All Together Now, speelt ze een hoofdrol in de Amerikaanse Nickelodeon-serie Hunter Street en is ze te zien als Robijn in De Ludwigs Het einde van de wereld. In 2020 speelt ze Vesper in de bioscoopfilm De Grote Slijm Film.
Julia speelde op zesjarige leeftijd de rol van Gretl von Trapp in The Sound of Music. Daarna volgden rollen in onder andere Mary Poppins en Shrek. In 2017 speelde ze een gastrol in de series Suspects en De mannentester en nam ze een pilot op voor Eduards Wonderlijke Boekwinkel. Vanaf november 2018 was ze als Sascha te zien in de musical Soof en vanaf december speelde ze in de serie Kerst met de Kuijpers. Sinds 2019 is ze te zien als lid van de 100-koppige jury in het televisieprogramma All Together Now. Daarnaast speelde ze bijrollen in Morten, DNA en De Ludwigs.

Website: https://sarah-julia.nl/
http://sarahnauta.nl/ en http://julianauta.nl/

Foto gekregen: 19 mei 2015

Geef een reactie